EZ A

A 24.HU VÁLOGATÁSA OLYAN CIKKEINKBŐL, AMELYEKET KÉNYELMES HÉTVÉGI OLVASGATÁSHOZ AJÁNLUNK.

EZEN A HÉTEN 11-ET HOZTUNK.

nagy gergely miklós / csóti rebeka

Csaknem kétmilliárd forint támogatás érkezett Márki-Zay Péter mozgalmához az elmúlt hónapokban, de hogy ezt a pénzt pontosan kik adták össze, nem tudni. És nem ez az egyetlen ismeretlen tényező az ellenzék kampányában.

baka f. zoltán

Kormányzati forrásunk szerint az IMF nincs a képben, de Kínával folyamatos a kapcsolat, és hamarosan újabb zöld Panda-kötvényt bocsátunk ki az ázsiai országban.

szegő iván miklós

A korábbinál nagyobb stabilitásra számít Itáliában a választások után Stefano Bottoni történész, aki szerint bármiféle opció lehetséges a nagyot nyerő jobboldal számára. Elvileg minden adott: a nagy parlamenti többség és a gyenge, megosztott ellenfél is.

inkei bence

Háromrészes HBO-s dokumentumfilm-sorozat meséli el, miért érezhette I. János Károly spanyol király sérthetetlennek magát, és hogy milyen hálózat védte a személyét a lebukástól.

inkei bence

1970 óta megállás nélkül fut a Tetthely, a rendhagyó szerkezetű, jelenleg is párhuzamosan 22 főszereplői csapattal futó széria, amely a világ legrégebb óta műsoron lévő fikciós sorozata.

mázsár tamás / mohos márton

Gárdony fideszes polgármestere szerint azért írnak sokat az újságok a Velencei-tóról, mert a városnak fideszes polgármestere van. Tóth István azt elismeri, hogy van egy stílusa, erre pedig a 24.hu-nak adott interjújában sem cáfolt rá.

szalai máté

A 22 éves, kurd Mahsza Amíni halála hatalmas társadalmi felháborodáshoz vezetett Iránban, amelyet már nem csak a női jogokért való társadalmi kiállás, hanem a politikai vezetéssel szembeni feszültségek is fűtenek.

horváth csaba lászló / mohos márton

Egymillió forintos kezességvállalás miatt árverezték el a család házát, a kilakoltatástól az utolsó pillanatban menekültek meg. A bíróság október 15-ig függesztette fel a végrehajtási eljárást, így egyelőre csak időt nyertek.

nagy gergely miklós / mohos márton

Sima pech vagy kafkai történet? A Wallis korábbi ügyfele már többször járt bíróságon azért, hogy ne vegyék el azt a BMW-t, amit – állítása szerint – kifizetett a cég pénztárába.

kassai zsigmond / farkas norbert

Szörnyű tragédia ért egy halmajugrai családot, majd a faluban számukra gyűjtött pénznek lába kelt a házukból. A történet mögött egy szokatlanul jómódú, mégis szokásos problémákkal küzdő hevesi falu képe is kirajzolódik.

grósz petra

Hónapok óta lépten-nyomon egy kék, plüssjátékhoz képest meglehetősen ijesztő, Huggy Wuggy nevű figurába botlunk. A karakter eredettörténete arról árulkodik, hogy nem való gyerekek kezébe, de vajon kell-e aggódniuk a szülőknek egy éles fogú szörnyet ábrázoló plüss miatt?

TOVÁBBI VÁLOGATÁSAINK: