EZ A

A 24.HU VÁLOGATÁSA OLYAN CIKKEINKBŐL, AMELYEKET KÉNYELMES HÉTVÉGI OLVASGATÁSHOZ AJÁNLUNK.

EZEN A HÉTEN 10-ET HOZTUNK.

Bánszegi Rebeka

„Ahogy a világ jelenleg ki van alakítva, az számunkra traumatizáló” – hangzik el a témáról készült videónkban.

Papp Atilla

Az elmúlt évtizedben több ellentmondásos szerző is elképesztő népszerűségre tett szert a nemzetközi jobboldalon, akik a fajok, népek keveredésének, együttélésének ingoványos talajára tévedtek.

Mázsár Tamás / Mohos Márton

Megnéztük, hogyan szellőztetik a vizet a hajnali órákban, miközben szembesültünk azzal is, hogy nem csak a víz hiányzik a térségből, egyre inkább elmaradnak a turisták is.

Csontos Kata

Noha a mindennapi életben társadalmilag elítélendőnek számít a gyerekek szexuális ábrázolása, a kiskorú hírességekről gyakran olyan tartalmak jelennek meg, amiket a saját gyerekéről senki nem látna szívesen.

Inkei Bence

Hogyan indult az Archers, és mi lett mára belőle? Miért szeretik az újabb generációk? És mivel rúgták fel az alkotók a hallgatókkal kötött hallgatólagos egyezményt?

Vincze Miklós / Farkas Norbert

Az autópályává vált Rákóczi út kevesek által ismert bérpalotájának története.

Kránicz Bence

Mire véljük, hogy egy ragyogó filmcsillag ezután Ken babát játssza el a Barbie-filmben? Búcsút kell mondanunk a kedvencünknek, aki öt éve még Hollywood trónján ült?

Pincési László / Varga Jennifer

Ugyan a sportfinanszírozás terén legalább egy évtizede olyan elképzelhetetlen összeg áramlik a sportágba, hogy bolond, aki külföldre igazol, mégis egyre többen választják a légiós életet.

Lugosi Péter

A klímaváltozás kora nem egyetlen, végtelen nyár, annál sokkal veszélyesebb, kiszámíthatatlanabb. Bár régóta jól tudjuk, hogy nagy a baj, mégsem cselekszünk érdemben.

24.hu

Filmet készített a szerkesztőség választások előtti munkájáról a 24.hu. A Wörkfilm az áprilisi választásokat megelőző időszakról: felkészülésről, utakról, vitákról, tévedésekről, megvalósult és meg nem történő interjúkról szól.

TOVÁBBI VÁLOGATÁSAINK: