EZ A

A 24.HU VÁLOGATÁSA OLYAN CIKKEINKBŐL, AMELYEKET KÉNYELMES HÉTVÉGI OLVASGATÁSHOZ AJÁNLUNK.

EZEN A HÉTEN 10-ET HOZTUNK.

Csontos Kata

Ivana Trump Amerika kedvence volt, nálunk mégis kevésbé ismert a filmbe illő élettörténete.

Besenyei Balázs

Ugyanis a Penge a sírból hozta vissza a kilencvenes évek közepén megtépázott állapotban hagyott cég renoméját.

Bihari Dániel

Viszont ehhez szemlélet- és technológiaváltásra van szükség, egy átgondolt Alföld-stratégiára. A talaj és a talajvíz mindennek a kulcsa.

Rugli Tamás

A Fidesz rendszeresen vesz elő olyan ügyeket, amelyekkel az a célja, hogy elterelje a figyelmet más, számára kényesebb témákról. Ezek közül akadt olyan is szép számmal, ami besült.

Zsiday Viktor: Rosszul használtuk az elmúlt tíz jó évet

Bita Dániel / Pető Péter

A negatív forgatókönyv az, hogy a feszes magyar munkaerőpiac miatt a bérek 15-20 százalékkal nőnek, amiből stabilan 10-15 százalékos infláció lesz – mondta a lapunknak adott interjúban a szakértő.

Civilek harca Tatán

Biró Péter / Varga Jennifer

Riport az Öreg-tó partjáról, ahol bár érvénytelen lett a hotelépítés elleni népszavazás, a civilek harca mégis sikeresnek mondható.

Vaskor Máté

A CIA hónapokon keresztül figyelte Ajmán az-Zaváhíri napi rutinját. Ugyan a házát sosem hagyta el, az erkélyre minden nap kiült olvasni, ott érte a dróntámadás.

Kassai Zsigmond

Szergej Lavrov közel ötven éve dolgozik az orosz diplomácia élvonalában. Kezdetben sokat dicsérte a nyugati nyilvánosság széleskörű műveltsége és vagánysága miatt, mára azonban Putyin első számú beszélő fejévé vált.

Jankovics Márton / Varga Jennifer

Vajon mit jelentett Vasarely számára a kommunista meggyőződés, hogyan döntötte kis híján romba a család az életművét, és miként inspirálja mai napig a fiatal művészeket?

Kránicz Bence

Aki szerint egy fél évszázada készült filmen már nem lehet rettegni, valószínűleg még nem látta Wes Craven első nagyjátékfilmjét.

TOVÁBBI VÁLOGATÁSAINK: