EZ A

A 24.HU VÁLOGATÁSA OLYAN CIKKEINKBŐL, AMELYEKET KÉNYELMES HÉTVÉGI OLVASGATÁSHOZ AJÁNLUNK.

EZEN A HÉTEN 10-ET HOZTUNK.

bodnár judit lola / mohos márton

A kiemelt szerep felelősségéről, a rossz helyre született, elveszett tehetségekről, a külföldre menekülő generációkról Thuróczy Szabolccsal beszélgettünk. ​

lampé ágnes / marjai jános

Orbán Viktor politikai tanácsadója, Orbán Balázs szerint az ellenzék olyan globalista rendszerekbe van bekötve, melyek háborúpártiak, de nem ezzel háborították fel a kampányban a negyedik kétharmadot elhozó inaktívakat és bizonytalanokat.

benke ágnes / mohos márton

Aneszteziológusok, háziorvosok és neurológusok is önkénteskednek a határon, ahol egy kihelyezett mobilrendelőben látják el az Ukrajnából érkezőket.

soós eszter petronella

Mekkora esélye van annak, hogy bő egy hónap múlva az is megtanulhatja a radikális balról összefogást hirdető jelölt nevét, aki eddig nem tette?

inkei bence

A legnagyobb politikai ellenfele nevét soha ki sem mondó vezető, vagy az állami tévé talkshow-iban a kormány ellenségeit képtelen hazugságokkal bemocskoló „influenszerek” láttán számunkra nem annyira távoli ez a keleti diktatúra. De ezért is fontos megnézni egy filmet azokról, akik egy ilyen, reménytelennek tűnő harcot sem adnak fel.

kozák dániel / VARGA JENNIFER

Talányos indoklás mellett vadásztársasággal ölette le egy festőművész 60 juhát és kisbárányát a kecskeméti kormányhivatal. Korábban a lovait vették el, arról már kimondták: jogszerűtlenül.

lugosi péter

Chile nagyon súlyos vízkrízissel néz szembe, nem véletlen, hogy az idén márciusban beiktatott elnök kampányát a környezeti átalakulás elleni harcra építette fel. Esetleges kudarca beláthatatlan következményekkel járhat.

inkei bence

Sokkal mélyebben gyökereznek a független ukrán állammal szembeni orosz ellenérzések annál, mint hogy ezt a háborút diplomáciai úton rendezni lehetne – vélik az orosz-ukrán viszony kulturális hátterét vizsgáló kutatók.

kránicz bence

A rendező megelégszik azzal a mítosszal, amit Hosszú Katinka már felépített saját magáról. Helyenként a Katinka mégis megrázó és leleplező erejű.

bodnár judit lola

A Depeche Mode a héten 60 éves frontembere, Dave Gahan sorsa ikonsors, ám szerencsére túlélőtörténet is. Íme néhány elveszett életének története.

KORÁBBI VÁLOGATÁSAINK: