EZ A

A 24.HU VÁLOGATÁSA OLYAN CIKKEINKBŐL, AMELYEKET KÉNYELMES HÉTVÉGI OLVASGATÁSHOZ AJÁNLUNK.

EZEN A HÉTEN 10-ET HOZTUNK.

schultz antal

Karrierje során 18 milliárd forintnyi összeget keresett, azóta Novak Djokovicot is edzette, mégis csődbe ment, és börtönbüntetésre ítélték, amiért igyekezett elrejteni hitelezői elől a vagyonát.

szegő iván miklós

A jelenlegi jegybankelnök, a volt államfő, az exbelügyminiszter és a volt rendőrfőnök ellen is büntetőeljárás indult Szlovákiában. Jogállami működés ez vagy politikai leszámolás?

horváth csaba lászló

A gyanú szerint minisztériumi hivatalnokok ügyintézések megolajozásában és az ellenőrzések elsimításában segítettek csúszópénzért cserébe.

lengyel-nagy anna

Lengyel Nagy Anna író önkéntesnek állt az orosz–ukrán háború kitörése után, most folytatja a történeteit egy abszurd világból.

molnár zoltán / varga jennifer

Az ellenzők szerint a baloldali kerületvezetés 2019-ben azzal kampányolt, hogy Újbuda megtelt, most mégis támogatnak egy beépítést.

pincési lászló

Sorozatos bajnoki címei már voltak a Fradinak, de olyan szezonja, mint 80 éve, azóta sem.

biró péter

Egyre kevesebb a néző és állatok ezrei pusztulnak el évente, de a hagyományőrzést uniós támogatás is táplálja Spanyolországban.

bodnár judit lola / farkas norbert

Aki bírja szellemi-lelki állóképességgel a tekintélyes méretű anyagot, az szomorkás, humanista fénytörésben nézhet rá az elmúlt negyven év magyar történelmére a Capa Központban.

bodnár judit lola / marjai jános

Színházigazgató és művészeti tanácsadója, színész és rendezője, tanítvány és mestere – Rudolf Péter és Valló Péter alkotótárs-párosa hosszú közös múltból építkezik.

KORÁBBI VÁLOGATÁSAINK: