EZ A

A 24.HU VÁLOGATÁSA OLYAN CIKKEINKBŐL, AMELYEKET KÉNYELMES HÉTVÉGI OLVASGATÁSHOZ AJÁNLUNK.

EZEN A HÉTEN 9-ET HOZTUNK.

biró péter

Egyre több republikánus politikus és megmondóember szólít fel a Disney bojkottjára, mert szerintük bújtatott LMBTQ-propagandát folytatnak. A céget Floridában támadják a leginkább, amely erősen függ a gigacégtől, és ahol nemrég a magyar „gyermekvédelmi törvényhez” hasonló szabályozást fogadtak el.

orosz r. zoltán

Kubára hajlamosak vagyunk úgy gondolni, mint a trópusi paradicsomra, ahol a kommunista államvezetés miatt ugyan nem egyszerű az élet, de a nehézségeket feledteti az azúrkék tenger és a mojitók. Talán voltak olyan időszakok, ez némileg hasonlított a valóságra, de ma biztosan nem ez a helyzet.

kránicz bence

A kosárlabdát showműsorra változtató Los Angeles Lakersről szóló sorozat attól igazán jó, hogy valójában nem a meccsekre koncentrál. Sokkal inkább a kudarctól rettegő, viszkispoharat szorongató, narcisztikus edzőkről.

molnár zoltán

Csak nyáron van tumultus a Veszprém és Tapolca közti főúton, mégis részlegesen 2x2 sávra bővíthetik. Az érintett falvak polgármesterei attól tartanak, a szélesítés előbb készül el, mint a települések elkerülő útjai, de amikor elkészülnek, akkor is jelentős környezeti változást okozhatnak.

nagy józsef / marjai jános

A jó szex kell a stabil házasssághoz, de nem elég. Riport a bélapátfalvai járásból.

besenyei balázs

Egy kétgyermekes kaliforniai nőnek kocogás közben nyoma veszett, csak a mobilját találták meg. Három héttel később került elő: lesoványodott, testét kínzások nyomai borították. Ám a tárgyalásán bevallotta, hogy maga rendezte meg az elrablását, így még börtönbe is kerülhet.

polák zsóka

Bár több mint nyolcezer kilométer választja el őket, egy csapat elszánt archeológus, antropológus és techszakember hónapok óta gyűjt bizonyítékokat az orosz pusztításról.

jankovics márton / marjai jános

Az ukrán nemzettudat születése összefonódott a saját nyelvért és kultúráért folytatott küzdelemmel a 19. században. A szabad, fegyveres harcosok kultusza elevenen él a társadalomban, újra és újra megtermékenyítve az írókat, festőket és filmeseket.

bodnár judit lola / varga jennifer

Van egy pszichoterápiás módszer, amely meglepően gyorsan adhat enyhülést .

TOVÁBBI VÁLOGATÁSAINK: