Kidobták az erdőben az 5 éves fiút és magára hagyták, mert bepisilt

Most gyermek elhanyagolása miatt állhatnak bíróság elé.
Kapcsolódó cikkek

Vádat emeltek egy férfi és egy nő ellen az amerikai Minnesota államban, miután egy erdőben hagyták a férfi ötéves kisfiát, büntetésül azért, mert bepisilt – jelentette a helyi sajtó. A síró, és az esőben teljesen elázott kisgyereket még augusztus 28-án pillantotta meg egy autós egy országút mellett.

A gyerek a hozzá kihívott rendőröknek azt mondta, hogy „apukája és anyukája” dobta ki az erdőben, mert „csúnyán” viselkedett. Azt nem tudta megmondani, hogy szülei hol vannak, és azt sem, hogy visszamennek-e érte.

A 42 éves Lynda Michelt és a 32 éves Gregory Wilsont nem sokkal később találták meg a rendőrök az erdőben haladó egyik úton. A pár éppen a kisfiút kereste. Elmondásuk szerint azért hagyták magára teljesen egyedül az erődben, mert bepisilt, és büntetésből rá akartak ijeszteni.

A tűzhelyen égette gyerekét, mert bepisilt
A kétéves kisfiú súlyos égési sérüléseket szenvedett, miután anyja megbüntette.

A hatóságoknak azt mondták, hogy miután kirakták a gyereket az autójukból, és elhajtottak, szinte rögtön vissza is fordultak, de akkor már nem találták, és éppen őt keresték, amikor összefutottak a rendőrökkel. A kisfiúnak Wilson a biológiai apja, míg Michel a hatóságok közlése szerint velük együtt él.

A rendőrök „több fekete, kék és vörös foltot” találtak a gyerek hátán, fenekén és csípőjén, és Wilson be is ismerte, hogy rendszeresen verni szokta a fiút.

A pár ellen pénteken emeltek vádat gyermek elhanyagolása miatt. Wilsont emellett gyermek rosszhiszemű büntetésével, valamint családon belüli erőszakkal is megvádolták, a verések miatt.

A kiemelt kép illusztráció. Fotó: Thinkstock