A 17. emeletről zuhant ki egy 2 éves kislány, majd felállt és elsétált

Hihetetlen szerencséje volt a kínai gyereknek, aki kisebb sérülésekkel megúszta az életveszélyes zuhanást.
Kapcsolódó cikkek

Nem csak életben maradt, de még csak súlyos sérüléseket sem szenvedett egy kétéves kislányt, miután kizuhant egy 17. emeleti lakásból, a kínai Changzhou városában – jelentette a helyi sajtó. Szemtanúk elmondása szerint a lány a földet érés után azonnal felpattant, és a bejárati ajtóhoz szaladt, és sírva kereste nagymamáját.

A beszámolók szerint a Yueyue nevű kislányra a nagymamája vigyázott, amikor az eset történt. Miközben a kislány aludt, a nagymama úgy döntött, hogy gyorsan leszalad bevásárolni. A gyerek azonban közben felébredt, és elkezdte keresni a nőt. Ekkor mászott fel egy asztalra, hogy kinézzen az ablakon, de az kinyílt, amikor nekitámaszkodott, és a lány kizuhant.

A kislány hihetetlenül szerencsés módon élte túl az életveszélyes zuhanást. Ezt a beszámolók szerint annak köszönheti, hogy az ablak alatt lévő fák ágai lelassították a zuhanást, és a talaj is puha volt az előző napi esőzésektől. A vásárlásból hazatérő nagymama már csak azt látta, hogy a szomszédok vigasztalják a síró gyereket.

Amint megtudta, hogy mi történt, a nagymama hívta a lány szüleit, akik gyorsan kórházba vitték, ahol az orvosok teljesen döbbentek álltak az eset előtt. „Nem úgy nézett ki, mint aki a 17. emeletről zuhant ki. Azt vártuk, hogy súlyos sérülései lesznek, de életjelei stabilak voltak” – mondta el a gyereket megvizsgáló egyik orvos a helyi sajtónak.

A CT-vizsgálatok semmilyen agysérülést nem mutattak ki, a Röntgen-felvételeken csak pár repedt borda jelent meg, míg a hasi ultrahangból kiderült, hogy a máján is csak kisebb zúzódások vannak. A gyerek annyira jól volt, hogy az orvosok a vizsgálat után rögtön haza is engedték.

A kiemelt képen az épület, ahonnan a kislány kizuhant. Fotó: Changzhou TV Station.