Elfogatóparancsot adtak ki a Zimány Lindát halálosan megfenyegető „Martin király” ellen, ezeket mondta róla a fotómodell

A fotómodell tőlünk értesült a hírről. Közben meghosszabbították másik zaklatója letartózatását.

Zimány Lindát a közelmúltban többen is zaklatták, fenyegették, egy férfit már letartóztattak, egy másik ügyben viszont – amelynek feltételezett elkövetője magát „Martin királynak” nevezte – elfogatóparancsot adott ki a BRFK Bűnügyi Főosztálya – tudta meg a 24.hu.

A népszerű fotómodell tőlünk értesült a hírről, és megerősítette, hogy valóban az a férfi zaklatta, akire rátaláltunk a rendőrség körözési listájában.

Kiadták az elfogatóparancsot ellene? Hú, de jó!  Ennek most nagyon örülök. Remélem, minél előbb elkapják, mert tőle még jobban félek, mint a másik zaklatómtól, akit letartóztattak korábban

– nyilatkozta Zimány.

Június közepén írtunk arról, hogy elfogtak Németországban egy 43 éves férfit, aki olyanokkal fenyegette a fotómodellt, hogy videóra veszi, ahogy eltöri a csontjait és hullazsákba teszi a szüleivel együtt. A rendvédelmi szerveket is megfenyegető férfit azóta letartóztatták, és bevitték az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyintézetbe.

Zimány lapunknak elmondta, hogy a lecsukott, 43 éves férfi mellett egy másik férfitől is rendszeresen életveszélyes fenyegetéseket kapott. A BRFK azonosította a 28 éves, zalaegerszegi születésű, lehetséges elkövetőt, és elfogatóparancsot adott ki ellene.

police.hu

A népszerű fotómodell fotókat küldött a zaklatójáról, és megerősítette, hogy a körözési listán szereplő férfi az.

Martin királynak hívta magát, és olyanokat írt, hogy »megfojtalak, te ribanc, az anyáddal együtt«. Nagyon keményen nyomta. Az arcát vállalva még videókat és hangfelvételeket is küldött, hogy felgyújt engem és a barátnőmet is. Július 11-én este írt rám, e-mailen, utoljára, hogy Lili kurva. Elájulok, ha arra gondolok, hogy mi játszódhat le ennek a férfinek a fejében, mert szinte minden üzenetében volt halálos fenyegetés. Valamiért teljesen rá volt kattanva a celebekre. Azt írta, hogy az összesnek meg kell döglenie, és ő majd igazságot tesz ebben az országban

– ecsetelte Zimány, hozzátéve, hogy több fiatal lány is írt neki a korábbi cikkünk megjelenése után, hogy őket is zaklatta Martin király.

Megkerestük a Fővárosi Főügyészséget a fotómodellt érintő, első zaklatási ügyekben, Rab Ferenc, helyettes szóvivőtől azt a választ kaptuk, hogy a zaklatás és terrorcselekménnyel fenyegetés bűntette miatt indult ügyben továbbra is folyamatban van a nyomozás és a bíróság október 14-ig hosszabbította meg a férfi letartóztatását, amit az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyintézetben kell letöltenie. A másik ügyben az alábbiakat mondta:

Tájékoztatom, hogy egy fotómodell sérelmére más személy által is elkövetett, további zaklatás másik eljárás tárgyát képezi, ebben a rendőrség a lehetséges elkövető ellen elfogatóparancsot bocsátott ki.