Lázár Jánosnak is üzent a leváltott MÁV-vezérigazgató

Pafféri Zoltán leváltását pénteken jelentette be az építési és közlekedési miniszter.

Pénteken egy sajtótájékoztató keretében tárta a nyilvánosság elé Lázár János építési és közlekedési miniszter a legújabb ötpontos közlekedési akciótervét, és jelentette be egyúttal, hogy leváltja a MÁV eddigi vezérigazgatóját, Pafféri Zoltánt.

A menesztett vezető némileg szokatlan módon a LinkedInen reagált a fejleményekre, Lázárnak is üzent.

Miniszter úrnak köszönöm az eddigi bizalmat, az együttműködést és a sajtótájékoztatón rólam mondott, elismerő szavait. És különösen köszönöm annak az 53 ezer munkatársamnak, akivel az elmúlt két és fél évben egy évtizednyi változást tudtunk végrehajtani és megalapozni. Megtiszteltetés volt velük szolgálni

– írta Pafféri, aki egyben sok sikert kívánt a pozícióját átvevő Hegyi Zsoltnak, akinek a támogatását és a segítségét is felajánlotta.

Saját tevénykeségét úgy értékelte: a pohár féli tele van. „Teli eredménnyel, amit a kihívások ellenére is elértünk. Erre pedig a kollégáink tudásának, tehetségének és teljesítményének köszönhetően voltunk és vagyunk újra meg újra képesek” – zárta gondolatait az egykori vezérigazgató, egyúttal kifejezte büszkeségét, hogy egy közösséget alkothatott a vasutasokkal és az autóbuszosokkal.

Lázár János a pénteki sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy a munkájuknak két fő célja van: hogy az utasok elégedettek legyenek, a munkások pedig motiváltak. E gondolatok mentén dolgozták ki az akciótervet, ami kiterjed a jogalkotásra, a vasútépítésre, de még egy új MÁV-applikációra is. Az akciótervről ebben a cikkben írtunk részletesen.

Kapcsolódó