Véraláfutásos fotót mutatott a jászberényi karateedző volt barátnője, állítása szerint verte a férfi

A nő állítása szerint előfordult, hogy a férfi ököllel ütötte a fejét és a testét.

A hét éves kisfiút a szolnoki kalandparkban felrúgó jászberényi karateedzőt azzal vádolja volt barátnője és egyben egykori tanítványa, hogy a férfi verte őt, amíg együtt voltak.

A nő az RTL Híradónak mutatott egy korábban készült fotót, amin véraláfutásos az arca, állítása szerint előfordult, hogy A. Tibor ököllel is ütötte a fejét és a testét.

Nem egy pofont adott, vagy ilyesmi, hanem keményen, ököllel verte telibe a fejemet vagy a testemet, mintha edzésen lenne.

Az is megtörtént egyszer, hogy a férfi a hajánál fogva rángatta ki az utcára, és azt is elmondta, hogy 19 éves volt, amikor összejött az edzővel.

A nő azután mutatta meg a fotót a híradónak, hogy az edző tagadta az RTL-nek a bántalmazást, hazugságnak nevezte a vádakat, és azt is mondta, hogy rágalmazásért feljelenti a nőt. A híradó megszólította az edző több korábbi tanítványát is, akik egymástól függetlenül arról beszéltek, hogy verbálisan és fizikailag is bántalmazta volt barátnőjét. Azt is állították, hogy a férfi több tanítványával is összejött.

Nemrég a TV2-n arról számolt be a karateedző egy másik volt tanítványa, nevét és arcát vállalva, hogy a férfi megerőszakolta őt 17 évvel ezelőtt. Nádasi Adrienn elmondása szerint a férfi erőszakoskodott vele és lelkileg terrorizálta, és volt olyan is, hogy szex után halálosan megfenyegette: „Azt mondta, szedjem össze magam és ha én ezt bárkinek el merem mondani, vagy nyilvánosságra hozom, akkor ő engem meg fog ölni.”

A most 56 éves edző más tanítványai is megalázásról, rendszeres bántalmazásról számoltak be a műsorban. Elmondták azt is, nyílt titok volt, hogy a férfi a végsőkig manipulálta, majd testileg kihasználta a tinédzser lányokat, és szerintük többeket is megerőszakolhatott.

A. Tibor korábban az RTL Híradónak azt is állította, hogy rögtön bocsánatot kért a felrúgott kisfiútól, „az elkövetkező napon szinte a tenyeremen hordoztam, nagyon jó barátságot kötöttünk”, mondta az edző, de a fiú édesanyja szerint ez nem igaz. „Hazugság, hogy a bántalmazás után bocsánatot kért a fiamtól és a tenyerén hordozta volna. Roli azt mondja, semmi ilyen nem történt! Az igaz, hogy napokkal később elvittem hozzá karatézni, de akkor még mit sem tudtam a történtekről” – mesélte az anyuka.

A karateedző szombaton azt nyilatkozta, visszavonul a sporttól, a Magyar Karate Szakszövetség (MKSZ) már ezelőtt minden karateoktatási tevékenységtől véglegesen eltiltotta, ahogy a mester cím használatától és dan fokozataitól megfosztották, edzői engedélyét visszavonták. Az MKSZ jászberényi székhelyű egyesületét, a Yakuzákat is eltiltotta a táborszervezéstől, és kizárta a szövetségből. A kalandparkban történtek miatt a rendőrség is nyomoz.