Elmondta egy hatéves kislány a környezetében lévőknek, hogy milyen szörnyűséget művel vele a nevelőapja, ám évekig senki sem hitt neki

Végül az elkövető egyik távoli rokona tett feljelentést. Jogerősen 13 év fegyházra ítélték az erőszakolót.

Éveken át erőszakoskodtak egy hatéves kislánnyal Mosonmagyaróváron. A gyerek elmondta a környezetében élő felnőtteknek, hogy milyen szörnyűségeket művel vele a nevelőapja, de azok évekig nem hittek neki. A kislány megpróbáltatásainak végül az vetett véget, hogy az elkövető egyik távoli rokona feljelentést tett a rendőrségen. A Győri Ítélőtábla most hozott jogerős döntést az ügyben.

A Győri Fellebbviteli Főügyészség közleménye szerint a férfi és a felesége közösen nevelték a nő 2013 augusztusában született lányát és a 2019 májusában született közös lányukat.

A nevelőapa 2019 elejétől 2021 februárjáig rendszeresen szexuális cselekményt végzett a nevelt lányával. A kislány a környezetében lévő felnőtteknek már 2019-ben elmondta, hogy mit csinál vele a nevelőapja, azonban nem hittek neki. Végül a vádlott egyik távoli rokona tett bejelentést a rendőrségen. A kislányt többszörösen traumatizálta a nevelőapa viselkedése.

– közölte az esettel kapcsolatban kiadott közleményében a fellebbviteli főügyészség.

A Győri Törvényszék tíz év fegyházra tíz év közügyektől eltiltásra ítélte a férfit szexuális erőszak bűntette miatt azzal, hogy feltételesen sem bocsátható szabadlábra. Emellett végleg eltiltották minden olyan tevékenységtől, amely során 18 év alatti személyekkel foglalkozhatna. Az ítélőtábla egyetértett az ügyészség indítványával, és 13 évre felemelte az elkövető büntetését.