Baseballütővel és karóval vertek össze öt indiai férfit Bácsalmáson

Őrizetbe vettek három férfit, a banda negyedik tagját még keresik.

Őrizetbe vették a bácsalmási rendőrök azt a felfegyverkezve, csoportosan elkövetett magánlaksértéssel gyanúsított három férfit, akik június végén baseballütővel és karóval támadtak öt indiai férfira. A bácsalmási banda negyedik tagját továbbra is keresik.

Az elkövetők az arcukat teljes egészében eltakaró maszkban jelentek meg a külföldiek által lakott ingatlannál. Betörték a bejárati ajtót, majd megkeresték az ott lakó férfiakat, akiket bottal, baseballütővel bántalmaztak. Az áldozatok mindegyike könnyebben megsérült a támadás során, az épületben pedig 50 ezer forintot meghaladó rongálási kár keletkezett.

Fotó: Police.hu

A rendőrőrs nyomozói széleskörű adatgyűjtést hajtottak végre, valamint a település szinte minden térfigyelő kamerájának a felvételét elemezték. Ennek eredményeként beazonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőit, négy helybélit.

Közülük hármat hétfőn kora reggel elfogtak. A férfiakat gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket, és kezdeményezték a letartóztatásukat.

Kiemelt kép: Police.hu