Négy bordáját is eltörte a párjának egy férfi, mert kritizálta a kedvenc sorozatát

Széklábbal esett a nőnek az ittas férfi. Életveszélyt okozó testi sértés miatt állítják bíróság elé.

Vádat emelt a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség azzal a férfival szemben, aki idén januárban okozott életveszélyes sérüléseket az élettársának Az elkövető és a párja egy Szeged melletti kis faluban lakott albérletben. Az ominózus nap mindketten otthon tartózkodtak és a férfi nagy mennyiségű alkoholt fogyasztott.

Délután mindketten egy sorozatot néztek a televízióban. A nő megjegyzéseket tett a filmmel kapcsolatban, amitől a férfi indulatossá és agresszívvé vált. Mérgében felkapott egy széket és azzal az ágyon ülő nő felé indult, majd  fejbe vágta. Az ütéstől a szék egyik lába kiesett, a nő pedig megpróbált felállni, de megszédült és összecsuklott.

A férfi  ezután az egyik széklábat felvette a padlóról és több ütést mért a párja fejére. A nő ezek után ismételten megpróbált felállni, de a fejet ért bántalmazások miatt kialakult szédülés hatására a konyhapultnak esett. A férfi a bántalmazást követően a földön fekvő nőn átlépett, majd kiment az udvarra dohányozni.

A nőnek még annyi ereje volt, hogy visszament a hálószobába és lefeküdt aludni. Az éjszaka folyamán a nő állapota súlyosbodott és részére mentőt kellett hívni, majd kórházba vitték. A megvert nő a bántalmazás következtében nyolc napon belüli arc és a kézérülést, valamint a fejtető és a mellkas nyolc napon túli, mintegy két hét alatt gyógyuló sérüléseit szenvedte el. Mindezeken túlmenően a nő négy bordája is eltört és légmelle is kialakult, amely közvetetten életveszélyes sérülésnek minősül és mintegy négy hét alatt gyógyult. A főügyészség életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat az ügyben.