Hazahozták a kőbányai gyilkossággal gyanúsított Cs. Dánielt

Már ki is hallgatták a magyar hatóságok.

Hazahozták Németországból a kőbányai gyilkossággal gyanúsított Cs. Dánielt – tudta meg a 24.hu.

Mint arról korábban beszámoltunk a Frankfurtban elfogott 23 éves férfi hozzájárult az átadásáról döntő német bírósági tárgyaláson ahhoz, hogy egyszerűsített eljárásban minél előbb kiadják Magyarországnak. Cs. Dánielt csütörtökön át is adták a németek a magyar hatóságoknak. Úgy tudjuk, hogy a férfit azonnal ki is hallgatták a nyomozók a hazahozatala után.

Megkerestük a BRFK-t, hogy megtudjuk beismerő vallomást tett-e a gyilkossággal gyanúsított férfi, de azt a választ kaptuk, hogy a nyomozás állásáról a péntek 11-kor kezdődő sajtótájékoztatón adnak tájékoztatást.

A gyilkosság áldozata egy 23 éves bolti eladónő volt. K. Kata szerette volna lezárni a kapcsolatát, Cs. Dániel azonban többször is megfenyegette telefonon, hogy ha elhagyja, akkor megöli.

Frissítünk!

Később a rendőrség saját honlapján erősítette meg az információinkat. Azt írták, hogy a BRFK életvédelmi nyomozói a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren vették át a német kollégáktól csütörtök este hatkor Cs. Dánielt, s még aznap este ki is hallgatták emberölés megalapozott gyanúja miatt. Kihallgatását követően őrizetbe vették és kezdeményezik letartóztatásának indítványozását.