Magával is végezni akart a nevelt fiait kivégző ózdi gyilkos – fotók a helyszínelésről

A kamaszok édesanyján életmentő műtétet kellett végrehajtani. A családjára támadó férfit ugyancsak megműtötték.

Magával is végezni akart a nevelt fiait megölő ózdi férfi a brutális késelés után. Ezt megerősítette 24.hu-nak a Borsod Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője is.

Dobi Tamás lapunknak azt mondta, hogy hétfőn 12 óra előtt egy 31 éves férfi késsel megszúrta 18 és 16 éves nevelt fiait, akik olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen az életüket vesztették. A férfi megkéselte a 43 éves élettársát is. Az asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

A kollégák jelenleg is helyszínelnek. Négyzetcentiméterről- négyzetcentiméterre átvizsgálnak mindent. Folyamatosan zajlik a tanúkutatás

– mondta Dobi Tamás.

A helyiek elmondása szerint a család csak bérelte azt a házat ahol a gyilkosság történt. Megtudtuk, hogy a halálra késelt kamaszok édesanyja olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítás után azonnali életmentő műtétet kellett rajta végrehajtani. A brutális gyilkosságot elkövető férfit szintén megműtötték. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az ügyben.