Kutyákat akasztott fel gyerekei előtt, egyiküket molesztálta is a pilisi férfi

A férfi többször brutálisan bántalmazta nagyobb gyermekét, két kézzel fojtogatta, ököllel ütötte az arcát, megrugdosta, de arra is volt példa, hogy a hosszabbító zsinórjával megkötözte. Azután is durván megverte, hogy molesztálta őt.

Nevelése, felügyelete, gondozása alatt álló,  tizenkettedik életévét  be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntette – mindebben bűnösnek találhat a bíróság – egyebek mellett –  egy pilisi férfit.  Az ügyben várhatóan pénteken hirdet ítéletet a Budapest Környéki Törvényszék.

“Megöllek”

A vádiratból kiderül, a férfi szörnyű bűncselekményeket követett el. Volt élettársát 2005 . és 2013. között részegen, napi rendszerességgel verte, és ugyanezt tette két kiskorú gyermekével is, többször felpofozta és megrugdosta, egyiküket nadrágszíjjal is bántalmazta. Ilyenkor látszódtak rajta a verésnyomok, ezért több napig, vagy akár egy hétig is kimaradt az iskolából. Leginkább a nagyobb gyermeket bántotta, testvérét azonban már egészen kiskorától magával vitte a kocsmába.

Előfordult olyan eset is, hogy nagyobbik gyermekét – miután összeveszett vele – visszalökte a fürdőkádba, ahonnan éppen ki akart szállni és két kézzel fojtogatni kezdte. Közben azt üvöltette neki, hogy megöli. Az anyja futott oda és segített neki. Arra is volt példa – 2011. karácsonyán – hogy párját egy szál pizsamában zavarta ki az utcára, és csak azért engedte vissza, mert a gyerekek könyörögtek.

A férfi mindezeken túl állatokat kínzott halálra részegen, mindezt a gyerekek előtt. Ahogy a hivatalos tájékoztatásban áll,

“a náluk lévő kutyákat gyakran  felakasztotta a házuk gerendájára, amelyet a gyerekeknek végig kellett nézni, ezután a  tetemeket vagy ő ásta el, vagy elásatta velük a kertben. Kk. F. G. sértett, mivel szerette az állatokat, minden esetben megsiratta a kutyákat”

A gyerekek nagyon féltek ittas apjuktól, ezért gyakran az udvaron lévő ólban bújtak el előle.

A gyerekek előtt szeretkeztek, olykor még egy harmadik embert is hívtak

A vádiratból kiderül az is, hogy a szülők nem egyszer a gyermekek előtt éltek nemi életet, és arra is volt példa, hogy a férfi felvitt egy másik nőt is, és hármasban szeretkeztek.

Az apa először 2009-ben közeledett idősebb gyermekéhez, amikor éppen egyedül volt vele otthon. Simogatni kezdte, a gyermek pedig  félelmében az udvarra szaladt, de apja visszaparancsolta. A férfi ekkor már az ágyon feküdt meztelenül. Arra kérte a gyereket, hogy fogja meg a péniszét.

“A sértett attól való félelmében, hogy a vádlott ismételten bántalmazni fogja  eleget tett a felszólításnak. Ezután a vádlott arra utasította a sértettet, hogy vetkőzzön le ő is, és üljön a  merev nemi szervére, azonban a sértett ennek nem tett eleget, emiatt a vádlott  a sértettet kézzel újból nagyon megverte.”Hosszabbítóval kötözte meg

A vádirat beszámol még egy brutális bántalmazásról. Az apa azután verte meg ismét nagyobbik gyermekét, hogy összevesztek. Ököllel ütötte a fejét és az arcát, majd egy elektromos hosszabbítóval ágyhoz kötözte és elment. Párjának pedig megtiltotta, hogy kiszabadítsa őt.