Több közmunkást szexre kényszeríthetett Drávapiski polgármestere

Drávapiski első emberét 2010-ben azzal vádolták meg, hogy egy akkor 15 éves lányt arra kényszerített, hogy orálisan kielégítse.
Kapcsolódó cikkek

Mali Zoltánt, Drávapiski első emberét 2010-ben azzal vádolták meg, hogy egy akkor 15 éves lányt arra kényszerített, hogy orálisan kielégítse.

Múlt hónapban feljelentés is született az ügyben, mi több, a Blikk értesülései szerint újabb áldozatok jelentkeztek a hatóságoknál. Bár nyilatkozni nem szerettek volna a lapnak, annyit elárultak, velük is hasonlóképp bánt a politikus, mint sorstársukkal.

Mali szerint lejárató kampány folyik ellene, aminek hátterében Illés Attila, a település volt alpolgármestere áll. Illést gazdasági ügyeivel kapcsolatban évekkel ezelőtt nyomozni kezdtek a hatóságok és 100 millió forint hűtlen kezelése miatt el is ítélték. Ő állítja, Mali helyett vitte el a balhét.

Nem titok, hogy Mali Zoltánnal haragban vagyok, hiszen az általa elkövetett gazdasági bűncselekmények ­miatt engem marasztaltak el a bíróságon. A mostani történetben nekem nincs szerepem, csak annyi, hogy ezek a kihasznált, megszégyenített emberek a támogatásomat kérték, mert féltek

– fogalmazott Illés.