A gyilkolás érzéséért akart gyilkolni Monoron

Nagy bajban van P. Attila, hiába vonta vissza korábbi vallomását. Akkor azt mondta, az ölést akarta megízlelni, találomra választotta ki taxis áldozatát.
Kapcsolódó cikkek

A 30 éves P. Attila Budapesten, egy plázánál intett le egy taxit még januárban, majd Monor határába vitette magát a 44 éves sofőrrel. Amikor megálltak, ácskalapácsot vett elő az utas, majd fejbevágta a sofőrt vele. A taxis kiugrott a Blikk szerint, elkezdett szaladni, miközben a férfi üldözőbe vette és ezt kiabálta neki:

Meg fogsz dögleni!

Végül a taxis visszaért a kocsihoz, beugrott, bezárta belülről és teljes gázzal elhajtott. Gyömrőig ment, ahol vérző fejjel értesítette a hatóságokat.

Az elfogott gyanúsított elképesztően bizarr történettel állt elő arról, hogy már gyerekkora óta foglalkoztatta a gyilkosság mint olyan. A taxist találomra választotta ki, mivel mostanra eljutott odáig, hogy ki akarja próbálni, milyen ölni. Később visszavonta vallomását, de nem adott más magyarázatot.

A gyanúsított P. Attila a lap szerint tisztában van vele, hogy sok börtönévet kaphat, de reményei szerint ezt letöltheti Romániában, ahol a családja is él. Magyarországon amúgy hajléktalanként élt. “Ügyfelem jelenleg előzetes letartóztatásban van” – mondta a Blikknek Mile Adrienn, a védője.