Különleges ajánlatot kapott Vona a DK-tól

„Elképesztő! Levelet kaptam a DK-tól, hogy lépjek be! Válaszoltam nekik!” – írja Facebook-oldalán a Jobbik pártelnöke.

Gyurcsány Ferenc pártjától kapott ma e-mailt Vona Gábor, amiben megkérték, hogy csatlakozzon a Demokratikus Koalícióhoz. A Jobbik elnöke pedig válaszolt, nem igazol át Gyurcsányhoz.

Egy központi címről érkező tucatlevelet kaphatott Vona, amiben azt írják neki, hogy remélik, hamarosan mint DK-tagot köszönthetik, addig is várják észrevételeit, ötleteit, kritikáit. A Jobbik elnöke pedig, ahelyett, hogy egyből kitörölte volna a levelet, válaszolt, nagyon ráérhetett.

Fotó: Neményi Márton

„Megkaptam eltévedt levelüket, amit lehet, hogy viccnek szántak, lehet, hogy provokációnak, de mindegy is. Elég rosszul mehet a tagtoborzás, ha már nekem is invitáló levelet kell küldeniük” – kezdi Vona, majd azzal folytatja, bízik abban, hogy megértik a DK-nál, hogy miért kell visszautasítania a megkeresést,. Ugyanis emlékszik arra, hogy kik tették tönkre Magyarországot. „Elég nekem Gyurcsány Ferencet a Parlamentben látnom” – hárított.

De ha már kérték tőle, akkor küld észrevételt és ötletet Vona, utalva az ellenzék között kirobbant civakodásra.

„Nagyon örülök neki, hogy egymást eszik Bajnai Gordonnal, Mesterházy Attilával és a többi nemzetromboló baloldali morzsával. Mivel mindenféle értelmes program híján vannak, semmilyen elképzelésük és javaslatuk nincs a jövőre, csupán a hatalmat akarják visszaszerezni, így önöknek nem maradt más, mint az, hogy azért a néhány képviselői helyért megfojtják egymást. Őszintén kérem, ne hagyják abba! Ne hagyják abba, amíg mind el nem tűnnek a politika süllyesztőjében! Ezzel egyszer végre tehetnének valamit az országért is! Én meg kérek egy kávét. Tejjel, két cukorral…” – humorizált a pártelnök.