Cápákkal teli vízbe zuhant egy halász

Elmondása szerint legalább 20 cápa volt a kikötőben, és szerencse, hogy egyáltalán életben maradt.

Cápákkal teli vízbe esett bele egy halász a Bahamáknál – írja a New York Post. A 24 éves férfi súlyos sérüléseket szenvedett és saját elmondása szerint szerencse, hogy egyáltalán életben van.

Marlin Wakeman akkor zuhant a ragadozók közé, amikor megpróbált felugrani a kikötőből a halászhajóra, amelyen dolgozik. Wakeman azt nyilatkozta, mindig is aggódott, hogy egyszer beleesik a vízbe, félelme pedig most valóra vált.

Azt is elmondta, hogy a kikötőnél mindig legalább 20 cápa tartózkodik, ugyanis a halászok ott szórják bele a tengerbe a halmaradványokat, amelyekből jóízűt lakmároznak.

Ebbe a ragadozóktól hemzsegő vízbe zuhant bele április 26-án, amikor megcsúszott a hajódokkon.

A fiatal férfit kétszer harapták meg: az első cápa a lábánál fogva próbálta a mélybe rántani, mielőtt elengedte, a második pedig a vállát kapta el. A tapasztalt halász ezután kihúzta magát a vízből és felmászott a hajóra. Azt már csak a fedélzeten vette észre, hogy mennyire súlyosak is a sérülései.

A sebész, aki a kórházban ellátta a sebeit azt mondta, meglepő, hogy Wakeman ki tudott jutni a vízből, ugyanis a lábára támadó cápa a harapás méretéből ítélve több mint két méteres lehetett. Wakeman egyébként azt nyilatkozta, azonnal visszatér munkájához, amint felépül.

Kapcsolódó
Óriási cápa harapta le egy bálna fejét
Egyetlen harapással végzett prédájával.