A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.
Részletes leírás
Díszes címkék és ismeretlennek tűnő nevek, mára jórészt elfeledett borászatok palackjain.
Pecsenyebor, Herceg Windisch-Graetz Lajos tokaj-hegyaljai borpincészete, Sárospatak-Tokaj, 1900-as évek
Mámorító, Adler és Vadász Pincészete, Kispest, 1910-es évek
Nemes Kadar(ka), Adler és Vadász Pincészete, Kispest, 1910-es évek
Burgundi a New York Kávéház részére, Adler és Vadász Pincészete, Kispest, 1910-es évek
Auvergnas Gris (=Szürkebarát, csak nálunk hívják így), Fraknói Gróf Esterházy Pál Pincegazdasága, Badacsony, 1920-as évek
Muskotály, Hegyaljai- Gyöngyösi- Egri- és Homoki Borraktár, 1920-as évek
Urimuri, Adler és Vadász Pincészete, Kispest, 1920-as évek
Hegyoromi, Czájlik Lajos, Budapest-Mád-Abaújszántó, 1920-as évek
Borpálinka, Czájlik Lajos, Budapest-Mád-Abaújszántó, 1930-as évek
Asztali bor, Halmay Jenő, 1930-as évek
Ménesi Aszubor, 1930-as évek
Hárslevelű, Németh László, Zalaegerszeg, 1950-es évek
Tokaji aszú, Tokajhegyaljai Állami Gazdaság, 1950-es évek
Tokaji édeskés, Magyar Állami Pincegazdaság, Mád, 1966
Tokaji szamorodni, Pap Miklós, Tokaj, 1970-es évek
Tokaji szamorodni, Pap Miklós, 1970-es évek
Exportra került boraink az esetek jó részében a külföldi piacokon új címkét kaptak – így például ez a hetvenes években Dániába került tokaji szamorodni is