Elég visszafogott frissítés lett a Nothing új középkategóriás mobilja

Specifikációk vannak, ár és megjelenési dátum még nincs.

A brit Nothing július 31-én pontban 11 órakor hivatalosan is leleplezte a legújabb középkategóriás okostelefonját, a Nothing Phone (2a) Plus névre keresztelt modellt, ami sok meglepetést már nem tartogatott az elmúlt napok és hetek szivárgásai után. A gyártó legújabb készüléke lényegében egy minimálisan felturbózott modell, ami a processzort (MediaTek Dimensity 7350 Pro 5G), az előlapi kamerát (50 megapixel) és a töltési sebességet (50 watt vezetéken) illetően tud valamivel többet a szintén idén piacra dobott Nothing Phone (2a)-nál – amit nemrégiben mi is alaposan leteszteltünk.

Az új variáns abban különbözik még elődjétől, hogy fekete és szürke színekben kerül piacra, illetve a termékoldal szerint csak 12 gigabájt memóriával és 256 gigabájt háttértárral szerelt verzió készül belőle. Az viszont még nem világos, hogy pontosan mikor lesz beszerezhető a mobil, hivatalos magyar ár sincs, viszont az Egyesült Államokban 400 dollárt, míg az Egyesült Királyságban 400 fontot kell érte fizetni – ezeken a piacokon valamikor augusztus elején meg is kezdődik az értékesítés.

A Nothing Phone (2a) jelenleg, közvetlenül a gyártótól rendelve 128 ezer forintos (8+128 GB), illetve 150 ezer forintos (12+256 GB) áron érhető el, és a 400 dolláros ár alapján arra lehet következtetni, hogy a felturbózott modell csak minimálisan lesz drágább, mint a sima változat 12+256-os kiszerelése.

Nothing Phone (2a) Plus specifikációk:

A Nothing idén szépen belehúzott a portfóliója bővítésébe, hiszen a már emlegetett középkategóriás mobiljuk mellett az év első felében piacra dobtak két újabb fülhallgatót is, a Nothing Ear és a Nothing Ear (a) modelleket – a nevekre kattintva mindkét fülesről elolvasható a részletes tesztünk.

Kapcsolódó
Ez a mobil most az egyik legjobb középkategóriás készülék a piacon
150 ezer forint alatt ennél különlegesebb készüléket jelenleg nem nagyon lehet találni.