Ezek a PlayStation Plus augusztusi ingyen játékai

Ismét három játékot kapnak az előfizetők, de van más jó hír is!
Kapcsolódó cikkek

A nyár folyamán alakult át a PlayStation-konzolokon elérhető PlayStation Plus szolgáltatás (a korábbi egy helyett már három eltérő lehetőségeket nyújtó szint közül lehet választani), de egy valami nem változott, továbbra is járnak ingyen játékok az előfizetőknek.

Augusztusban ezek a programok a Yakuza: Like A Dragon (PS4/PS5), Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 Cross-Gen Deluxe Bundle (PS4/PS5) és a Little Nightmares (PS4). A három programok augusztus 2-tól (kedd) lesznek térítésmentesen letölthetők az előfizetők számára.

SIE

Jó hír továbbá, hogy nem csak a Yakuza: Like A Dragon érkezik a PS Plus kínálatában: augusztusban az Extra és Premium fokozat előfizetői megkapják a Yakuza 0, Yakuza Kiwami és Yakuza Kiwami 2 epizódokat is, év végégig pedig várható a Yakuza 3 Remastered, a Yakuza 4 Remastered, a Yakuza 5 Remastered és a Yakuza 6: The Song of Life érkezése. Fontos kiegészítés ugyanakkor, hogy a Remastered verziók csak a Premium előfizetők számára lesznek elérhetők.

Ha valaki esetleg nem lenne képben az új PS Plus-szak kapcsolatban: a Sony március 29-én jelentette be új szolgáltatását, amivel a Microsoft-féle Xbox Game Passnak igyekszik konkurenciát állítani. Az átalakított PlayStation Plus három különböző szintet kínál (Essential, Extra, Premium), eltérő áron, szintenként bővülő szolgáltatásokkal és előnyökkel.

PlayStation Plus Essential:

PlayStation Plus Extra:

PlayStation Plus Premium