3 hónapig ingyenes a Google Stadia Pro a YouTube Premium előfizetőknek

Az ajánlat 2022. január 31-ig érvényes.
Kapcsolódó cikkek

Új akciót hirdetett a Google: minden YouTube Premium előfizető három hónapos ingyen Google Stadio Pro tagságra jogosult, amit egészen 2022. január 31-ig lehet beváltani. Az ajánlat a Stadia fiók létrehozása közben váltható be, illetve azok számára érhető el, akiknek már van Stadia-fiókjuk, ugyanakkor fontos tudnivaló, hogy az ajánlat kizárólag azoknak érhető el, akiknek nincs aktív Stadia Pro-előfizetése, vagy korábban volt Stadia Pro-előfizetése.

Aki esetleg nem ismerné: a Stadia legegyszerűbben a videójátékos Netflixként írható le. A játékhoz nincs szükség erős PC-re vagy konzolra, csupán normális netkapcsolatra, hiszen a játékokat a felhőből streamelhetők. A szolgáltatás ingyen is használható, de a havidíjas Pro tagsággal már elérhető a 4K/60 fps/HDR, és ebben az esetben már játékokat is kap a felhasználó – egyéb esetben csak olyan programokat lehet elindítani, amit a Stadián belül megvásárol a felhasználó.

Kapcsolódó
Itthon is elindult a Google Stadia, a videójátékok Netflixe
Már itthon is elérhető a Google Stadia, amit a hivatalos indulás előtt ki is tudtunk próbálni.

Az új YouTube Premium előfizetés mellé járó ingyen hónapok után a Google elkezdi levonni a Stadia Pro előfizetési díját (tehát a regisztrációkor mindenképpen meg kell adni valamilyen fizetési módot), de a szolgáltatás természetesen még az első kifizetés előtt lemondható.