Csúcstelefonokat villantott a Honor, ráadásul Google szolgáltatásokkal

Megérkezett a Honor Magic3 széria, amiből a legerősebb modell igencsak durva árcédulát kapott.
Kapcsolódó cikkek

Amikor az Egyesült Államok szankciókkal büntette a Huawei-t és a cég elveszítette a jogot, hogy használhassa a Google szolgáltatásait az okostelefonjain az érintette a Honor almárkát is, így az elmúlt években ezen brand alatt nem találkozhattunk olyan mobillal, amin futott volna a Google Mobile Services és a keresőóriás alkalmazásai. Az anyacég ugyanakkor tavaly eladta a Honort, ami ennek megfelelően már önálló szereplője a mobilpiacnak, és augusztus 12-én be is mutatkoztak a vállalat új csúcstelefonjai, amiken nemcsak Android operációs rendszer fut, de megtalálható rajtuk az összes olyan szolgáltatás, amiket a felhasználók megszokhattak az elmúlt években.

Érdemes persze tudni, hogy idén a vállalat már bejelentett Google szolgáltatásokkal érkező készülékeket, a Honor 50 szériát, de ezen mobiloknak még mindig nincs megjelenési dátuma.

Kapcsolódó
Vajon sikerülhet a Huawei-nek, amibe még a Microsoft is belebukott?
Kérdéses, hogy a Huawei-féle Harmony OS operációs rendszer képes lesz-e megrengetni az Android és az iOS uralmát.

Az új bejelentéseit a Honor nem aprózta el: a Magic3 névre keresztelt termékcsalád három csúcsmodellt takar, konkrétan a Honor Magic3, a Honor Magic3 Pro és a Honor Magic 3 Pro+ készülékeket. Mindegyik telefon fontos jellemzője a hajlított kijelző, a Snapdragon 888+ processzor, az 5G, az IP54 és IP68 védelem, a 66 wattos gyorstöltés, illetve az elég komoly hátlapi kamerarendszer, ami már nem is egy kameraszigetben, hanem egy kamerakontinensben kapott helyet. A komoly felszereltségnek ugyanakkor ára is van, hiszen a Honor Magic3-ért 899 eurót (~320 000 Ft) kér a gyártó, a Honor Magic3 Pro 1099 eurótól (390 000 Ft) lesz kapható, míg a Honor Magic3 Pro+ egészen döbbenetes 1499 eurós (~530 000 Ft) árcédulát kapott.

Honor

Egyelőre viszont még nincs értelme feltörni a malacperselyt, ugyanis a gyártó most még csak a kínai piacra jelentette be a Magic3 szériát, hivatalos információ még ezen esetben sincs azt illetően, hogy a készülékek mikor lesznek elérhetők Európában, azon belül Magyarországon.

Honor Magic3 specifikációk:

Honor – Ez a modell elérhető lesz (vegán) bőr és üveg hátlappal is.

Honor Magic3 Pro specifikációk:

Honor – A Magic3 Próból is lesz bőr hátlapos változat, a képen az üveg látható.

Honor Magic3 Pro+ specifikációk:

Honor – A Magic3 Pro+ kerámia hátlappal kerül forgalomba.