Siri kotyoghatta el, mikor lesz az Apple következő fontos bejelentése

Az asszisztens szerint április huszadikán tartják a következő Apple Eventet.
Kapcsolódó cikkek

Az Apple virtuális asszisztense, Siri „kotyogta el”, mikor tarthatja legközelebbi fontos eseményét a cupertinói cég – szúrta ki a MacRumors. A portál egyszerűen nekiszegezte a kérdést Sirinek, hogy mikor lesz a következő Apple Event, amire az „április 20.” dátum hangzott el. Az Apple jellemzően egy héttel korábban szokta bejelenteni a hivatalos időpontokat, így vélhetően nemsokára a meghívókat is kiküldi a sajtó képviselőinek (amennyiben természetesen Siri nem hazudott).

A rejtett üzenet nem tesz arra utalást, mit is lehet várni, de a korábbi híresztelések és szivárgások alapján a legvalószínűbb, hogy új iPad Pro modellek mutatkoznak be. A Bloomberg szerint egy 12,9 hüvelykes táblagépre lehet számítani, ami az elődhöz képest jobb kamerákat, USB-C bemeneteket, fürgébb processzort kaphat. Egyben ez lehet az Apple első olyan készüléke, ami Mini LED kijelzővel van felszerelve.

Arról is lehetett olvasni mostanság, hogy közel van a régóta pletykált AirTags bejelentése. A korong alakú, helykövetésre képes eszközzel az eltűnt cuccok bemérése válna egyszerűbbé.