Meglepő Xiaomi telefon bukkant fel a semmiből

Kiszivárgott egy olyan Xiaomi telefon, aminek már a hátlapján is kijelző található.
Kapcsolódó cikkek

A napokban derült ki, hogy márciusban Magyarországon is elérhető lesz a Xiaomi Mi 11 csúcstelefon, és egy ideje az sem titok, hogy valamikor érkezik egy Pro modell is az említett mobilból. A múlt héten ugyanakkor az internetre felkerült egy olyan videó, amin egy harmadik Xiaomi Mi 11 modell, az Ultra látható, méghozzá elég meglepő hátlapi kamerasziget megoldással.

A telefon hátlapjának felső részét teljesen elfoglaló kamerasziget nemcsak kamerákat tartalmaz, de a jobb oldalon egy képernyőt is, aminek egyelőre nem tudni, hogy mi lehet az értelme, de mi arra tippelnénk, hogy a tökéletes szelfik készítését hivatott segíteni, ugyanakkor a jelek szerint képes bármit megjeleníteni, amit az előlapi képernyő. Ami a kamerákat illeti, a főegység mellett egy ultraszéles és egy periszkópos megoldás kapott helyet, és a netre kikerült videó tanulsága szerint a készülék a 10x optikai nagyítást tud a 120x hibrid zoom mellett.

Kapcsolódó
Megvan a Xiaomi Mi 11 hivatalos magyar ára
Mélyen a zsebbe kell nyúlni, ha valaki szeretné a Xiaomi új csúcstelefonját.

Ami a telefon további képességeit illeti, adott a 6,81 hüvelykes, QHD+ felbontásra képes AMOLED kijelző, ami jó eséllyel tudja a 120 Hz-es képfrissítést, illetve nagyjából biztos, hogy a burkolat alatt egy Snapdargon 888 chipset kapott helyet. Ennél többet egyelőre nem tudni a készülékről, még a kínai megjelenésről sincs hír, de a specifikációk és a hátlapi extra kijelző fényében arra érdemes felkészülni, hogy hamarosan a Xiaominak is lesz félmillió felett kínát okostelefonja.