Digitális bugyit adna a mobilnyomkodókra a Telekom

A chippel ellátott alsónemű arra hívja fel a figyelmet, hogy sokan a hálószobában sem a párjukkal foglalkoznak.
Kapcsolódó cikkek

Míg egyesek kihívó fehérneműkkel próbálják meg magukra vonni párjuk figyelmét, mások romantikus vacsorával igyekeznek tudtára adni partnerüknek az intim együttlét iránti igényüket, egy hétköznapi bugyi is elég lehet erre a célra – írja közleményében a Telekom.

A szolgáltató által fejlesztett Connected Underwear nevű „digitális bugyi” lényege, hogy adott egy pár fehérnemű, amibe bluetoothon-keresztül kommunikáló chipeket helyeztek el, mindehhez társul egy app, amin keresztül invitációt lehet küldeni a másik félnek, ha valaki etyepetyére vágyna.

A felhasználó az appon keresztül meghívót küldhet partnerének. Ennek elfogadásával automatikusan LoveMode-ba kerül mindkettejük készüléke, ha 5 méteres közelségbe kerülnek. Az alkalmazás ezen felül egy romantikus lejátszási listával adja meg a lehetőséget az egymásra hangolódásra, de értesítések sem érkeznek majd, és csörögni sem fog a telefon, amíg ki nem kapcsolják a funkciót.

A Telekom szerint a terméknek igenis van létjogosultsága – a YouGov kutatására hivatkoznak, ami szerint ötből kettő, vagyis a hazai megkérdezettek 40%-a nyomkodja a telefonját egy ágyban, amikor partnere is jelen van, a technológia kezdi kitúrni a hálószobából a romantikát.

Bár szerencsére Magyarországon jóval kevesebbeket érint ez a probléma, mint mondjuk Németországban (49%), Hollandiában (68%) és Romániában (69%), mégsem mehetünk el szó nélkül a jelenség mellett.

Bár a Deutche Telekom eszköze egy könnyed témafelvetés alapjául szolgál, valójában a megoldás a kezünkben, pontosabban a fejünkben, nem pedig az alsóneműnkben keresendő. A mindennapi intim pillanatok fontosságának szem előtt tartása újra visszahozhatja a romantikus együttlétek offline varázsát, ezt pedig olyan egyszerű módon érhetjük el, hogy például nem visszük be a telefont a hálóba – összegzi a cég. Akit érdekelne a digitális bugyi, itt vásárolhatja meg.