Visszatérhet mindenki kedvenc kopasz bérgyilkosa

Minden jel arra utal, hogy lesz Hitman 3, a kérdés már csak az, hogy mikor.
Kapcsolódó cikkek

Örvendetes információk derültek ki a NoClip videojátékokról szóló dokumentumfilm-sorozatának új részéből, amiben a műsorvezető Danny O’Dwyer a Hitman-széria mögött álló dán IO Interactive koppenhágai irodájába látogat el. O’Dwyer eredeti célja az volt, hogy arról beszélgessen a fejlesztőkkel, miként élték meg a 2017-es időszakot, amikor a Square Enix anyacég próbált túladni a stúdión. Az IO Interactive ekkor független cégként kivált, és szerencsés kimenetelként náluk maradtak a Hitman jogai is.

Amellett, hogy rengeteg érdekes háttér információt tudhatunk meg, elhangzik az is, hogy a Hitman-sorozat továbbra is él és virul, Hakan Abrak cégvezető pedig egy fényes jövő előtt álló trilógiaként hivatkozott rá – ezzel utalva arra, hogy nagyon is terveznek egy harmadik teljes értékű epizóddal, a Hitman 3-mal. Ugyan ez még nem annak megerősítése, hogy már fejlesztés alatt állna a program, a fejlesztők tényként kezelik, hogy lesz harmadik rész.

Előtte azonban még egy eddig teljesen ismeretlen IP-t fognak kiadni. „A stúdió nagy része, legalábbis itt Koppenhágában valami titkos, érdekes és új dolgon dolgozik. Továbbra is függetlenek vagyunk. Új dolgokkal készülünk a jövőre, lehetséges új IP-kel.” – tette hozzá a stúdióvezető.