Száznál is több játék jár mindössze 200 forintért

Akciósan lehet előfizetni az Xbox One-on elérhető Game Pass szolgáltatásra.
Kapcsolódó cikkek

Remek hírünk van az Xbox One tulajdonosainak: a konzolon elérhető Game Pass szolgáltatás havi előfizetési díja május 8-ig mindössze 200 forint, tehát harminc napon keresztül minimális összegért lehet letölteni és kipróbálni száznál is több videojátékot.

Meglehetősen széles a választék – Forrás: Microsoft

Forrás: MicrosoftA Game Pass ára alapból havi 2500 forint, és a szolgáltatás úgy működik, mint a Netflix, csak videojátékokkal: az előfizetési díjért cserébe a felhasználók rengeteg játékhoz juthatnak hozzá, amik az előfizetés időtartama alatt szabadon letölthetők és játszhatók.

A kizárólag Xbox One-ra elérhető szolgáltatásban többek között olyan programok érhetők el, mint a Gears of War 4, a Halo 5, a Rise of the Tomb Raider, a PES 2018, továbbá a nemrég megjelent Sea of Thieves, de ha valaki él a 200 forintos lehetőséggel, az kipróbálhatja a május 22-én érkező State of Decay 2-t is.

Kétségbeesett lépésre szánta el magát a Microsoft
Növelni kell a konzoleladásokat, és ezért hajlandók beáldozni a játékaikat.

A játékok természetesen csak az előfizetés időtartama alatt használhatók, ha lejár az előre fizetett időszak, akkor a korábban letöltött programok elérhetetlenné válnak és csak akkor lehet folytatni a játékot, ha ismét előfizetünk. Ha pedig valaki még a 200 forintot is sajnálná a szolgáltatás kipróbálására, annak jó hír lehet, hogy a Game Passnak van egy két hetes, teljesen ingyen elérhető próbaidőszaka is.