Újévi szokásairól és legizgalmasabb kalandjáról mesélt a „világ legszexibb nagymamája”

Ünnepi rituáléiról, valamint legizgalmasabb kalandjáról is mesélt az 53 éves Andrea Sunshine, akit a legtöbben a világ legszexibb nagymamájaként ismernek.

A brazil származású, Londonban élő Andrea Sunshine-nak két szenvedélye van: a fitnesz és a szex. Az 53 éves influencer 18 évvel ezelőtt, a válása után engedte szabadon szexuális energiáit és azóta több mint nyolcszáz emberrel bújt ágyba. Azt mondja, 2024-ben is arra fog törekedni, hogy tovább növelje ezt a számot – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

Sunshine azt mondja, régi szokása, hogy megöleli az első férfit, akit újév napján lát, ez szerencsét hoz neki. A jobb cipőjébe pénzt tesz, és színes lufikat pukkant ki: minden szín egy-egy kívánságot jelent.

Szilveszter éjjelén mindig piros bugyit és fehér ruhát vesz föl, így bizonyos távolságból látszik a ruha alatt a bugyija, amiért megszólják néha, de ő ezzel nem törődik, mert úgy gondolja, ez a rituálé segít neki abban, hogy a következő évben is kívánatos maradjon.

A szexvezérelt nagyi az ünnepek alatt is inkább eszik vágykeltő fogásokat a hagyományos ételek helyett, pulyka helyett például osztrigát.

Andrea Sunshine azt mondja, annyi felejthetetlen kalandban volt része, hogy nehéz dolga van, ha csak egyet kellene kiemelnie közülük, de az egyik legizgalmasabb emléke egy lánybuliban kezdődött. A társaság együtt vacsorázott, majd táncolni mentek és közben annyit beszélgettek a szexről, hogy közben mindenki alaposan beindult. Andrea egy ikerpárral ment haza, majd a lányok egyike felhívta a pasiját, hogy csatlakozzon hozzájuk.