Farm VIP: Szabyestet szíven ütötte, hogy megtudta, egyik csapat sem akarja őt tagjának

Az énekes azt mondta, az egész játék során nem tapasztalt akkora pofára esést, mint amikor Rippel Feri kimondta: a pirosak sem szeretik őt.

Szabyest a piros csapatnál kezdte Farm VIP-s pályafutását, azonban a legelső epizódban őt küldték át a sárgákhoz egy kötelező tagcsere okán. Új csapatában nem igazán jött ki senkivel, Rékasi Károllyal különösen sok konfliktusuk volt, de Lakatos Leventével is összeszólalkoztak. A legutóbbi farmgyűlésen párbajoznia kellett a fiatal énekesnek, de végül Takács Zsuzska esett ki, így Szabyest folytathatta a versenyt.

A tanyasi reality csütörtöki részében Szabyestet újabb csalódás éri. Mikor Gáspár Zsolti megkérdezi a pirosak vezetőjét, Rippel Ferit, hogy mit gondolnak arról, hogy az énekes a sárga csapatot erősíti, az artista nem finomkodott:

Sajnáljuk őket. Ezért is lett az első nap, hogy innen átküldtük Szabolcsot, hogy ott bomlasszon.

Rippel hozzátette, ő már akkor megérezte, hogy az énekes, mint egy ék, próbál belevésődni a csapatba, „de ezt hál’ Istennek meg tudták oldani az elején”.

Lakatos Levente odafordult az énekeshez, és azt mondta neki: „Most már elhiszed, amit mondtam? Most, hogy kimondták ők is?”

Ez engem olyan szinte szíven ütött, hogy bennem ott egy világ dőlt össze. Én ebbe a csapatba akartam visszamenekülni, mert hogy a pirosak engem biztos szeretnek. Az egész játékom során nem tapasztaltam akkora pofára esést, mint amit most kaptam. Azért is pofára estem, mert én nem teljesítettem a sárgáknak, nem akartam, mert nem úgy éreztem, hogy ide tartozok, hanem a pirosakhoz, és akkor kapok egy pofont, hogy »hát, amúgy mi sem akartunk téged, azért küldtünk át«

– mondta el utólag Szabyest.

Kapcsolódó
Farm VIP: Takács Zsuzska esett ki
Sírva búcsúztak tőle a társai.