Házasodna a gazda: Anna elmondta, hányadán állnak Attilával a forgatások óta

A stábtagok közül többekkel is jóban lett, köztük József gazdával is.

Pénteken ért véget a Házasodna a gazda, melynek apropóján nemrég Gergő és József, majd Anna gazda is interjút adtak az rtl.hu-nak.

Anna elmondta, hogy a műsor stábjából többekkel is jó viszonyt ápol a forgatások óta, József gazdához pedig még egy „tanulmányi kirándulásra” is elment, hogy elsajátíthassa az epertermesztés csínját-bínját.

A műsor előtt voltam nála eperpalántázni, és már az első perctől láttam, hogy nagy tudása van az eprezésben. Mivel ezt én is szeretném eltanulni tőle, lementem hozzá Felsőlajosra tanulmányi kirándulásra. Amúgy nagyon profi az a gazdaság, Józsi nagyon nagytudású, és kedvesen megmutatott mindent, hogyan zajlanak a munkák, és mit kell csinálni. De azért volt meglepetés, mert a tévében kicsit – hogy is mondjam? – érzelmesebb arcát mutatta meg. De kívánom neki is, hogy találja meg, akit szerethet

– fogalmazott a gazda, aki azt is elárulta, hogyan alakult a kapcsolatuk Attilával, akit a korfui álomutazásra vitt magával a műsor végén.

Sehogy. Én már Korfun is éreztem, hogy ebből barátság lesz. Azért őt vittem, mert a randevúk alatt őt ismertem meg a legkevésbé, és adni akartam egy esélyt, de a műsor végén leültünk, és megbeszéltük a dolgokat.

Anna hozzátette, bár nem kelt el, jó önismereti utazás volt számára a műsor, aminek kapcsán nőktől és férfiaktól egyaránt kapott pozitív visszajelzéseket.

Nőktől kapok dicséretet arra, milyen szép helyen lakom, férfiaktól, hogy szép vagyok, de nagyon zárkózott, és kívánják, hogy találjam meg a páromat. Képzeld, voltak olyanok is, akik azzal kerestek meg, hogy milyen bioszerrel ápolom a növényeimet. Tehát hozzám kifejezetten csak pozitív visszajelzések érkeztek, mind a barátok részéről, mind az emberek részéről. De a legnagyobb pozitívum, hogy látom, hogyan alakult a jelentkezők élete, és hogy ez egy közös élmény volt számunkra.

Kapcsolódó
Gergő gazda elárulta, együtt vannak-e még Kírával
A gazda a műsor végén azt mondta, beleszeretett a lányba.