A hosszú távú párkapcsolat tíz aranyszabályát osztotta meg egy nő TikTokon

Pornó off, lokáció on.

Egy TikTokon terjedő, már több mint 8 millió megtekintésnél járó videóban arról mesél egy nő, milyen szabályokkal erősítették meg párjával szerelmük alapzatát. A Gia nevű felhasználó sminkelés közben ismerteti azt a tíz pontot, melyek a már hat éve tartó párkapcsolatukat szolgálják.

Következzenek a LadBible által összegyűjtött szabályok:

  1. Mindig be kell kapcsolniuk a telefonjukon a helymeghatározást. (Ha a párod nem is, a Facebook szinte biztosan tudja merre jársz.) Ettől nagyobb biztonságban érzik magukat, hiszen ha a másikkal történne valami, legalább annak lokációjával tisztában vannak – ha éppen nem lopták el a telefonjukat, vagy esett ki a zsebükből egy reptér felé tartó buszon. Úgy vélik, nincs rejtegetni valójuk a másik előtt.
  2. Gia párja nem mehet sztriptízbárba. (Az nem derül ki a videóból, vajon Gia mehet-e.)
  3. Nem jelent számukra problémát, ha a barátaikkal találkoznak.
  4. Nem lájkolhatnak nyálcsorgatásból fotókat az Instagrammon. (Ennek oka, hogy a lájkokat bárki láthatja, és megalázónak vélnék a kapcsolatukra nézve, ha más emberek azt gondolnák, ők más emberekre is gondolnak „úgy”.)
  5. Mindkettőjüknek tilos Instagram-modelleket követniük.
  6. Lehetnek barátaik a másik nemből, de az sosem emelkedhet a „legjobb barát” kategóriájába, valamint ezekkel az emberekkel nem aludhatnak együtt, és nem flörtölhetnek. (Ha kíváncsi vagy, hogyan érdemes reagálni a helyzetre, mikor a kapcsolat egyik tagja mással flörtöl, ebben a cikkünkben bővebben is érintjük a témát.)
  7. Mindketten eljárhatnak klubokba. (Bár Gia úgy véli, míg a nők csak táncolni mennek ilyen helyekre, addig a férfiak nőket felszedni járnak ugyanoda.)
  8. Tudják egymás telefonjának a jelszavát. (De egymás közösségi média felületeire nem tudnak belépni.)
  9. Nincs pornó. (Gia nem szereti.)
  10. Addig nem házasodnak össze, míg anyagilag nem válnak függetlenné.

És maga a videó:

@giaaldisert controversial things in my relationship #relationship #dating #relationshipadvice #controversial ♬ original sound - gia