Kulcsár Edinának viharfóbiája van: A szombat hajnal rémálom volt, még Márk sem tudott megnyugtatni

Magzatpózban feküdt az ágyon, átölelve háromhónapos kislányát.

Szombat hajnalban óriási vihar csapott le az országra, aminek hatására egyebek mellett fák dőltek ki, autók akadtak el, és több vonalon nem jártak a vonatok sem. Kulcsár Edina a Borsnak elárulta: egész éjszaka nem aludt, annyira rettegett, ugyanis egy gyerekkori traumája óta viharfóbiája van. Olyannyira el tud uralkodni rajta a félelem, hogy képes belázasodni.  G.w.M-mel (Varga Márk) és háromhónapos kislányukkal, Amarával hármasban voltak otthon kertes házukban.

Kialakult egyfajta viharfóbia nálam, ami nagyon meg tudja keseríteni számomra a viharos órákat. A szombat hajnal rémálom volt, azt hittem, itt a vég, hallottam a dörejeket, meg amikor becsap egy-egy villám. Úgy ömlött az eső, hogy nem lehetett kilátni az ablakon. Rettegtem, felkeltettem Márkot, hogy csináljon valamit, dehát mit tudott volna csinálni? Igyekezett persze megnyugtatni, de most még ő sem tudott, pedig máskor bármikor sikerül neki. Magzatpózban feküdtem az ágyon, ölelve a kislányomat, hogy minél hamarabb vonuljon el a vihar. Közben még hat miatyánkot is elmondtam, hogy csak ezt éljük túl! Szörnyű volt, ilyet azért korábban nem éltem át

− fogalmazott Kulcsár Edina, hozzátéve: a vihar az udvarukat sem kímélte.

Vitt mindent, amit ért, a gyerekek játékait, a sátrukat. A kutyánkat, Jint beengedtük éjszakára, mert bár ő kinti kutyus, természetesen őt is féltettük. Mindenesetre örülök, hogy ennek vége, de azt mondják estére újabb vihar jön, már előre rettegek!

− nyilatkozta tegnap az egykori szépségkirálynő.