Ábrahám Edit a válásáról: Ültünk otthon, és akkor bejelentette, hogy szerelmes és elköltözik

Egy fiatalabb nőért hagyta el a férje.

Ábrahám Edit második házassága 2016 tavaszán ért véget. Horvai Mátyással 23 évig voltak együtt, ebből tizenhatot házastársakként.

A színésznő a minap Palik Lászlóék Hová tűnt? című műsorának vendége volt, ahol a válásáról is beszélt. Mint mondta, egyáltalán nem számított arra, hogy a férje szakítani akar vele.

Nekem ez a derült égből villámcsapás volt. Egy nap ültünk otthon, és akkor bejelentette, hogy ő szerelmes és a jövő héten elköltözik. Mintha kihúzták volna a talajt a lábam alól. De ezen túl vagyok, ennek így kellett lennie, ennek most már örülök, hogy így van

– jelentette ki Ábrahám.

A feldolgozás kezdetben nehezen ment, a színésznő egy évig járt pszichológushoz. Saját bevallása szerint először akkor döbbent rá a magányra, amikor Horvaival külön költöztek, és egy baráti találkozó után az üres lakásba tért haza. Ebből az érzésből alakult ki viszont a megnyugvása is.

Nem várt senki, nem vigyázott rám senki. És akkor én onnantól kezdve tudtam, hogy mostantól rám a Jóisten vigyáz. Ezt nagyon erősen érzem, és meg is nyugtat. Sikerült feldolgozni, azt hiszem.

Ábrahám egyébként idén életmódot váltott, két hónap alatt nyolc kilót sikerült lefogynia.

Kapcsolódó
Címkék: ábrahám edit