Kiss Kató halottlátó koponyacsontokat talált a horvát tengerparton, mégsem vonul vissza

„Távol akartam lenni kicsit a holt lelkektől, de ez nem igazán jött össze.”

Kiss Kató halottlátó Berki Krisztián halála után állította, az eltávozott médiasztár lelke többször is kapcsolatba lépett vele, és még Hajdú Péternek is üzent rajta keresztül, később azonban a műsorvezető egyetlen kérdésére sem tudott válaszolni. A léleklátó az eset után sztrókot kapott, és bejelentette a visszavonulását.

Kapcsolódó
Hajdú Péter egyetlen kérdésére sem tudott válaszolni Kiss Kató halottlátó
A médium állítja, Berki Krisztián általa küldött üzenetet a műsorvezetőnek.

Kiss Kató nemrég a horvátországi nyaralásán emberi maradványokat talált egy Rovinj melletti kemping tengerpartján. A Bors beszámolója szerint azonnal felkereste a magyar konzulátust, akik értesítették a helyi hatóságokat.

Az az igazság, hogy a kedvesemmel éppen azért utaztunk a horvát tengerpartra, hogy magunk mögött hagyjuk egy kicsit a nehézségeket. A Berki-ügy óta rengeteg támadásnak voltam kitéve, még feljelentést is kellett tennem az ügyben, sőt kórházba is kerültem, miután sztrókot kaptam. Szóval csak távol akartam lenni kicsit a nehézségektől és a holt lelkektől, de ez nem igazán jött össze, mármint ez utóbbi

– árulta el a lapnak a spiritiszta. Mint mondta, aznap reggel valamiért nem a megszokott úton indultam el a partra, közben pedig azon gondolkodott, hogy vajon van-e még dolga a holt lelkekkel. Úgy érezte, valami erő húzza a helyhez, ahol észrevette a két koponyacsontot.

Azonnal éreztem, hogy egy fiatal, 20-30 év közötti férfi maradványaira bukkantam. A lélek azt sugallta, hogy erőszakos halált halt, és azt is éreztem, hogy csak néhány éve történt a gyilkosság.

Rögtön intézkedett. A nyomozók felvették a vallomását, és miután megtudták, hogy médium, arra kérték, mondja el, mit érez a maradványokkal kapcsolatban.

Kiss Kató a csontok felbukkanását egyértelmű jelnek veszi, így a jövőben is folytatja halottlátói tevékenységét.