Rihanna szomszédjaként rendőrségi akcióra ébredt Egri Péter

„A környéket lezárták, mindenhol lesifotósok, média, rendőrök.”

Egri Péter jelenleg Los Angelesben turnézik a Mystery Ganggel. A banda tegnapi Facebook bejegyzése szerint North Hollywoodban szálltak meg, méghozzá Rihanna és A$AP Rocky közvetlen szomszédságában. Utóbbit szerda reggel tartóztatták le a Los Angeles-i nemzetközi repülőtéren, miután a hatóságok egy 2021. november 6-án történt lövöldözés gyanúsítottjaként azonosították. Az őrizetből egyébként már aznap este távozhatott, miután letette az 550 ezer dolláros óvadékot.

Kapcsolódó
A$AP Rocky 550 ezer dolláros óvadékot tett le, kiengedték az őrizetből
A várandós Rihanna párját szerda reggel tartóztatták le, miután egy tavaly novemberi lövöldözés gyanúsítottjaként azonosították a hatóságok.

A Mystery Gang posztja szerint a rapper és az énekesnő otthonát a minap lesifotósok és rendőrök lepték el, utóbbiakról egy fotót is megosztottak.

Aztaaa!!! Ma reggel North Hollywoodban, ami egy nagyon jó környék Los Angelesben, arra ébredtem, hogy a közvetlen mellettem lévő villánál – ami az ismert pop énekesnő Rihanna és rapper palija, ASAP Rocky otthona – rendőrségi akció zajlik nagyon keményen! A környéket lezárták, mindenhol lesifotósok, média, rendőrök… A világsajtóban több helyen feltűnhetek, mint hüledező szomszéd, aki szintén a zeneiparban érdekelt. Mik vannak…

– olvasható Egri Péter bejegyzésében.