Elsírta magát, amikor megtudta, ártatlan tetoválása egy szexuális aktust mutat

Egy ölelést akart magára varratni, de a végeredmény nem lett valami jó.
Kapcsolódó cikkek

Kiválasztani a megfelelő tetováló művészt nagy odafigyelést igényel, különben könnyen lehet, hogy egy olyan tetoválással kell együtt élnie az embernek, amit nagyon nem szeretne a bőrén látni. Így járt egy Bekah Milly nevű amerikai nő is, aki a TikTok-oldalán osztott meg egy videót tetoválásáról, amin elvileg egy szép, megható jelenetnek kellett (volna) megjelennie. Az, ahogy megöleli az őrangyalát.

A kommentelők azonban gyorsan jelezték, hogy a kép valami egészen másra emlékezteti őket. Valamire, ami minden, csak nem ártatlan. Konkrétan egy szexuális aktusra. A tetováláson látható nő arca előtt ugyanis nem egy másik ember, az „őrangyal” vállát és fejét látták megjelenni, hanem egy feneket.

@bekah.milly

##fyp ##tattootok ##tattoo ##goodjoke

♬ Original sound - witch fingers

Milly videóját, amin sírva közli, hogy milyenre sikerült a tetoválás, már több mint 11 milliószor nézték meg a közösségi oldalon, és végül ő is kénytelen volt elfogadni, hogy tetoválása valóban rosszul sikerült. Annyira, hogy már közölte, megpróbálja kijavíttatni, és arra kérte az embereket, hogy küldjenek neki ötleteket arra, hogyan is lehetne ezt megvalósítani.

Címkék: tetoválástiktok