Rubint Réka: Próbálok erős lenni, de ez most nem megy. Megsemmisültem!

Az egész családot sokkolta Réka édesanyjának váratlan halála.
Kapcsolódó cikkek

Rubint Réka 71 éves édesanyjának tavaly decemberben még sikerült legyőznie a koronavírust, múlt szombaton azonban váratlanul összeesett lánya otthonában és elhunyt. A hírről Schobert Norbi számolt be a közösségi oldalán, egy nappal később pedig Rubint Réka írt búcsúposztot.

Keresem a szavakat … próbálom megfogalmazni azt a mérhetetlen fájdalmat, amit érzek… de képtelen vagyok. Próbálok erős lenni, de ez most nem megy. Megsemmisültem! Darabjaimra hullottam… a szívem és a lelkem minden darabja sajog, fáj és kétségbeesve üvölt … Tegnap délután az otthonunkban, a karjaimban összeesett és meghalt az Édesanyám! Keresem a választ… Hogyan történhetett meg ez? Itt volt velem. Mellettem. A karjaimban … minden nap … és én mégsem tudtam megmenteni!!!

– kezdte Rubint Réka.

Reggel érte mentem, mint minden szombat reggel, büszkén, mosolyogva végignézte a szombat reggeli tornámat… majd az élő főzésemet… beszélgettünk, nevetgéltünk, terveztük a következő napokat… és amikor vittem volna haza összecsuklott és nem tudtuk sem mi, sem az életéért végsőkig küzdő mentősök, mentőhelikopterrel érkező orvos sem megmenteni… Abban a pillanatban örökre kitépték a szívem egy részét … Ezt a fájdalmat, ezt az űrt SOHA! SEMMI! nem tudja meggyógyítani és betölteni.

Rubint Réka két évvel ezelőtt az édesapját is elveszítette.

A világ legcsodálatosabb és legönzetlenebb Édesanyja, Nagymamája és Felesége volt! Hálás vagyok, hogy megtanított mindenre! Az életútján keresztül megmutatta nekem azt a mintát, amely szerint élek! Hogy az élet két legfontosabb eleme az önzetlen szeretet és a család! Azt, hogy hogyan legyek olyan ember, mint aki vagyok! A karjaimban tartva köszöntem meg Neki mindent és kértem, hogy szeretgesse meg helyettem is az imádott Édesapámat❤️

Címkék: rubint réka