Közel 150 ember előtt vécézett az oktatási bizottság tagja

A New Jerseyben élő hivatalnok nem tanult az elmúlt hónapok számos zoomos balesetéből.
Kapcsolódó cikkek

Emlékezetes pillanatokkal búcsúzott el egy tisztviselő egy New Jersey állambeli hivatalban betöltött pozíciójától.

Frances Cogelja néhány nappal ezelőttig a tagja volt Hackensack város oktatási bizottságának.  November 23-án a testület – Zoomon keresztül – ülésezett, az online tanácskozáson nagyából 140-150 ember vett részt – írja a Daily Voice.

A bizottsági ülés kellős közepén Frances Cogelja elment vécére. Hogy ne maradjon ki semmiből, vitte magával a laptopját is, és – ahogy az ilyenkor történni szokott – arra az egyre nem sikerült odafigyelnie, hogy a kamera ki legyen kapcsolva.

Így a tanácskozás résztvevői egy kis ablakban láthatták, ahogy a bizottsági tag könnyít magán. Az ülést (mármint a bizottságét) rögzítették, és később meg is osztották az interneten – Cogelja nagy szerencséjére ez a szakasz pont volt látható; csakhogy egy kis képen egy néző kiszúrta a történteket, már lőtte is a képernyőfotót, és kiposztolta az internetre.

Az eseményeket döbbenten szemlélő kollégák közül senki nem tette szóvá, hogy mit lát a képernyőn, viszont nem sokkal az eset után a nyilvánosan vécéző hivatalnokot meglehetősen kemény szavakkal illette a bizottság elnökhelyettese.

Frances Cogelja másnap lemondott tisztségéről. A bizottság tagjai közül néhányan vélhetően nem szomorkodtak az eset után, lévén, hogy a tisztviselő korábban komoly összetűzésbe került kollégáival, például amikor tiltakozott, hogy az iskolában szó essen a LGBT+ közösség történelméről, vagy amikor a bizottság el akart fogadni egy rasszizmust elítélő határozatot.

 

(Kiemelt képünk illusztráció)