Szexbábúját veszi feleségül a kazah testépítő

Instagram-oldala alapján teljesen elválaszthatatlanok.
Kapcsolódó cikkek

Feleségül fogja venni barátnőjét Jurij Tolocsko kazah testépítő és színész. Ez önmagában nem lenne olyan nagy hír, hogy a fél világ beszámoljon róla. Ami különlegessé teszi a közelgő esküvőt, hogy a férfi „barátnője”, Margo, akivel már nyolc hónapja „jár”, egy szexbábú.

Tolocsko elmondása szerint egy bárban ismerkedett meg leendő feleségével, akit megvédett, amikor egy másik férfi rátámadt. A pár azóta teljesen elválaszthatatlan egymástól, legalábbis a férfi Instagram-oldala erről árulkodik. Szinte az összes képen együtt láthatóak.

A sok közzétett képnek nem várt eredménye is lett. Tolocsko szerint Margo nagyon magára vette a külsejére vonatkozó kritikákat, ezért plasztikai sebészhez vitte, hogy javítsanak a kinézetén, és önbizalmán. A férfi a helyi sajtónak azt mondta, mindez egy „valódi klinikán történt, valódi orvosokkal”.

Tolocsko azt nem közölte, hogy mikor lesz a nagy nap, és mikor házasodik össze szerelmével, aki (ami) elmondása szerint lehet, hogy „sokat káromkodik, de legbelül egy igazán érzékeny lélek”.

A kiemelt kép illusztráció. Fotó:iStock