Nem túlzunk, ez a hat magyar celeb egész Európát körbenyaralta idén

Vége van a nyárnak, ezzel pedig a nagyobb nyaralós időszaknak is, ezért eljött az idő, hogy az Instagram-posztok segítségével megnézzük, idén merre jártak a magyar celebek. Bár a legtöbben tényleg a három nyári hónapban szoktak elutazni, a magyar celebek olyan szerencsés helyzetben vannak, hogy ezt máskor is megtehetik, így az ő esetükben most kihúztuk a nyarat egészen az év elejéig.

A legtöbb helyen egyértelműen Zimány Linda járt, aki már a 2018-as évet is megnyerte azzal, hogy 124 napból 60-at nyaralással töltött. Zimány január óta idén 12 helyen volt összesen 17-szer, ebből hét alkalommal a Balatonnál (Füreden, Tihanyban, Paloznakon és Zamárdiban), háromszor pedig a tengerentúlon (New Yorkban és Miamiban). Európán belül Milánóba, Firenzébe, Madridba, Monacóba és Montenegróba, illetve Ibizára és Ciprusra jutott el.

Őt követi Iszak Eszter, aki sajnos nem valós időben posztolja utazásait Instagramra, így csak megtippelni lehet, hogy körülbelül mikor nyaralt bizonyos helyszíneken. Iszak az oldala szerint 14-szer utazott, ebből hatszor belföldön járt – a Balatonon háromszor, de volt Egerben, Verőcén és Dobogókőn. Amikor pedig repülőre is ült, akkor Marokkóba Madridba, Milánóba, Athénba, Ciprusra, Montenegróba, a Dominikai Köztársaságba és Spanyolországba utazott, ahol volt Málagán és Marbellán is.

Az általunk megvizsgált celebek közül a harmadik legtöbbet utazó Kárpáti Rebeka volt. Nyilván ő is járt idén a Balatonnál, azon belül is Zamárdiban a Soundon, illetve Monoszlón, na meg elment wellnesselni Demjénbe. De volt síelni Franciaországban, megnézte Párizst és a Disneylandet, elutazott Mallorcára, Egyiptomba, Veronába, Lisszabonba és Horvátországba is, az évet pedig Thaiföldön kezdte.

Debreczeni Zita és férje, Gianni Annoni külön utazós Instagram-oldalt is készítettek maguknak, de még így is csak a negyedik helyre szorultak. Debreczeniék Zalaszentgróton indították az évet, majd Salzburg közelében folytatták, később elmentek Mohácsra, majd Franciaországba. Nyilván jártak Olaszországban is, azon belül Milánóban és Firenzében, illetve Észak-Olaszországban, ahol síeltek. Elutaztak még Thaiföldre elefántokat nézni, majd Kaliforniába, többi közt Jennifer Lopez koncertjére.

Dukai Regina változatos nyaralásokat tudhat maga mögött. A Magas-Tátrában indított, majd Arizona államban folytatta az évet, azon belül is Sedonában és Phoenixben. Járt Olaszországban, Törökországban és Norvégia fővárosában, Oslóban, itthon pedig Bakonyszentlászlóra nézett el, na meg a többiekhez hasonlóan a Balatonra, ahol Füreden és Monoszlón pihente ki a sok munkát.

A legkevesebb helyen Vajna Tímea volt idén. Az özvegy az évet a Maldív-szigeteken kezdte, férje halála idején pedig a francia Alpokban volt. Idén is elment Cannes-ba, majd posztolt Párizsból és Londonból, később Míkonosz szigetéről és Ibizáról is, nemrég pedig Instagram-sztorijai közt jelentette be, hogy ismét Los Angelesbe repült a Lufthansa járatán, ahol a lába nem fért el rendesen.

Kis magyarázat a térképhez: egyrészt a +/- jelekkel lehet zoomolni a térképen, illetve a jobb fent lévő nevekre kattintva tudjuk szűrni, hogy ki(k)nek az utazásait akarjuk látni.

Nem az a lényeg, hogy mi van ott, ahova elutazol, hanem az, hogy ott vagy
Aki utazni akar, az ne a travel influenszereket kövesse.

Kiemelt kép: 24.hu