Annyira életveszélyes módon vágta fel születésnapi tortáját, hogy a rendőrség nyomoz ellene

Nagyon férfias.
Kapcsolódó cikkek

Az indiai hatóságok eljárást indítottak egy 24 éves férfi ellen illegális fegyvertartás miatt, miután egy közösségi oldalakon terjedő videón mindenki láthatta, ahogy „felvágja” születésnapi tortáját. A fiatalember ugyanis kés helyett egy pisztolyt használt a torta „felszeletelésére” – jelentette a helyi sajtó.

Az eset előző héten történt Uttar Prades állam egyik falujában. A Twitteren is terjedő felvételen látni lehet, ahogy a férfit haverjai bíztatják, hogy a lőfegyverrel vágja fel a tortát. Egyikük a földre helyezi az édességet, majd a fegyvert össze-vissza lóbáló férfi nagy üdvrivalgással kisérve belelő a tortába. Arra látszólag kevés figyelmet fordítottak, hogy egy esetlegesen gellert kapó lövedék ne találjon el véletlenül se senkit.

A felvétel eljutott a helyi rendőrséghez is, miután a videó terjedni kezdett a közösségi oldalakon, és jelezték, hogy eljárást indítanak a videón látható születésnapos ellen. A rendőrség közleménye szerint nyomozást indítottak, és illegális fegyver használata miatt indítanak eljárást a tortaszeletelő ellen.

Nem ez volt az első hasonló eset az államban – emlékeztetett az esettel kapcsolatban a news18.com indiai híroldal. Januárban szintén egy pisztollyal szelte fel születésnapi tortáját egy fiatal Utter Pradesben.

Kiemelt kép: Twitter/Shadab Rizvi