Pete Davidson kirakatta fellépéséről a Mac Miller halálán viccelődő nézőt

Ariana Grande exe jelezte, nem feltétlenül egy stand up comedy show-ján akar Grande másik exének halálával foglalkozni.

Kissé kellemetlen szituációban találhatta magát a komikus Pete Davidson, aki nem sokkal azután jött össze Ariana Grande-val, a világ egyik legnagyobb és éppen ezért leginkább a figyelem középpontjában levő popsztárra, hogy az szakított Mac Miller rapperrel.

Ariana Grande és Pete Davidson kapcsolata az év vicce volt
Öt hónap alatt volt itt eljegyzés, összeköltözés, örökbefogadás és túl sok intim információ. A kaput Grande exének halála tehette be.

Miller pedig hónapokkal később meghalt drogtúladagolásban, ez pedig állítólag szerepet játszott abban is, hogy Grande szakított Davidsonnal, exe halála ugyanis nagyon rosszul hatott rá. Davidson azóta már ráijesztett mindenkire, amikor szuicid üzenetek után törölte Twitterét.

A szakítás óta Davidson kifejezetten elfoglalt, hisz nemrég a Sundance fesztiválon népszerűsítette új filmjét, közben némi rövid pihenő után újra aktívan szerepel a Saturday Night Live-ban, de ő maga is tesz arról, hogy elfoglalt legyen, ugyanis rendszeresen fellép és standupol. Az egyik legutóbbi ilyenen viszont amikor Davidson arról kezdett el beszélni, hogy az egyik barátja az ő lakásában halt meg, egy vicces kedvű vendég bekiáltotta, hogy Mac Miller volt-e az. A komikus nem igazán értékelte a dolgot.

Az isten szerelmére. Bárki is mondta, ki fogjuk rakni. Addig nem folytatom, amíg itt van. Keressétek meg, vagy leléptem. Ha szeretnétek, hogy folytatódjon a show, kérjétek számon és rakjátok ki a faszba. Adjátok vissza a pénzét és mehet a picsába. Nem tűröm el ezt a szart a saját fellépésemen. Ha az mellett ülsz, aki mondta, kérd számon. Mert hanem lelépek most azonnal. Leszarom. Nem keresek túl sokat ezzel a fellépéssel. Ez a show azért van, hogy szórakozzunk. Nem fogom eltűrni ezt a szart a show-m alatt.

Davidson pedig nem is folytatta a szettjét, amíg meg nem lett a felelős és ki nem lett rakva.

Én várok. Remélem büszke vagy magadra. Csak azt érted el, hogy kurvára elbassz mindent.

Amikor aztán meglett a felelős, Davidson jelezte újra, hogy szeretné, ha az illető visszakapná a jegye árát, ugyanis mint mondta, nem kell neki az ő pénze. Miután az illető távozott, a komikus folytatta a szettjét, gyorsan elütve viccekkel a dolgot.

Az esetről hangfelvétel is készült, amit a TMZ hozott le.

Kiemelt kép: Rich Fury/Getty Images