A nászútjukon feküdtek le egy másik párral, és állítják, ettől megerősödött a kapcsolatuk

A friss házasok szerint „igazi áldás volt” házasságukra a négyes szex. És nem is akarják azt abbahagyni.
Kapcsolódó cikkek

Éppen a nászutunkon voltunk, amikor összeismerkedtünk egy másik házaspárral. Az utolsó nap találkoztunk, és gondoltunk, hajrá, csináljuk.

És amit csináltak, az a négyes szex volt – mondta el a 31 éves Lee Blackley és 27 éves felesége, Terri a brit sajtónak. A pár közölte, a spanyolországi nászútjukat lezáró swinger kalandot úgy élték meg, mint egy „igazi áldás” a házasságukra, ami csak megerősítette a kettőjük lévő kapcsolatot.

A májusban összeházasodott pár számára nem volt újdonság, hogy más párokkal osztják meg az ágyat. Elmondásuk szerint Terri volt az, aki felvetette az ötletet, hogy másokkal együtt szeretkezzenek.

Először csak egy édeshármassal próbálkoztak, egy náluk idősebb nővel, és az este az elmondásuk szerint csodásan sikerült.

Nagyon felemelő volt. Amikor hazaértünk, egy olyan szenvedélyeset szeretkeztünk, mint még soha. Utána sokkal jobban kezdtük el értékelni a másikat

– mondta el a férj a brit sajtónak.

A pár azóta rendszeresen összejön más párokkal, és ezt nem is akarják soha abbahagyni. Szerintük ez nem olyan különös dolog, és nem értik, hogy a társadalom miért stigmatizálja a közös, párcserés szexet.

Bár a szexben szabadosak, azt szigorú szabályok között végzik.

A gumióvszer használata kötelező, csakúgy, mint a rendszeres tesztek a nemi betegségekre. Részegen sem csinálják, és a droghasználat is tiltva van. Csakúgy, mint a csókolózás. És emellett soha, de soha nem hívnak át magukhoz párokat: hotelszobát vesznek ki, vagy a másik pár lakására mennek át.

A kiemelt kép illusztráció. Fotó: Thinkstock