Kiakadt a francia faluba költözött migráns, hogy migránsok költöznek a falujába

Nem nagyon érezte a kifakadásában lévő iróniát.
Kapcsolódó cikkek

Alapszabály, hogy egy nyugati, fehér ember soha, de soha nem tekinti magát bevándorlónak, vagy migránsnak, ha egy másik országba költözik. Erre találták ki az „expat” szót

Ezt a tételt bizonyította egy brit nő, aki egy franciaországi faluba költözött át, és a Twitter-oldalán kelt ki a faluba beköltöző külföldiek ellen.

A migráns Karen Watson egy mostanra már kitörölt bejegyzésében közölte Twitter-oldalán, hogy egy olyan vidéki területen él Franciaországban, ami Macronra szavazott.

Itt egy migráns sem volt, de most már elkezdtek beköltözni

– írta a brit migráns, aki jól láthatóan saját magát, aki Nagy-Britanniából költözött oda, saját magát már nem tartja migránsnak.

Majd utalt arra, hogy emiatt történt a településen az első nemi erőszak. És kifakadt azon, hogy egy zsibvásáron egy család „kitartóan és félelemkeltően” próbálta rávenni őket arra, hogy nevetségesen olcsón adják oda nekik a portékát. Amit gyaníthatóan arra lehet lefordítani, hogy alkudoztak.

Az önkormányzat összefoglalta a migrációt: „primitív, feka kanok” érkeznek Afrikából
A polgármester mindennel egyetért, és gratulált is a poszt szerzőjének.

A nő kifakadására érkezett reakciók azonban nem olyan irányt vettek, mint amire számíthatott.

Karen, sajnálom, hogy nekem kell erre felhívni a figyelmed, de voltak már voltak ott migránsok. mert te is egy migráns vagy Karen. Szó szerint egy migráns

– írta egy válaszadó.

Amire a migráns nő válasza persze az volt, hogy ő nem migráns, egyebek mellett azért, mert egy francia férfi felesége.