A trumpos sapkában zokogó Kanye Westet Michelle Obama öleli át

Mindez Childish Gambino új videóklipjében történik, amiben gyakorlatilag a hip hop kultúra összes létező szereplője feltűnik.

Childish Gambino, vagyis donald Glover az idén nagyot szakított This is America című dalával, illetve az ahhoz készített videóklippel, most pedig új számához, a Feels Like Summertime-hoz is csinált videót. Bár ennek szövege elég langyi és közel sem olyan erős, mint a más említett This is America, a rajzfilmes videóklipben annál több izgalom történik.

Többek közt feltűnik benne az egymással építőkockázó Nicki Minaj és Travis Scott, ami alapján csak arra lehet következtetni, hogy a klipet a napokban készítették, ugyanis a rapper és Minaj harca egészen friss. De látható még benne a Trump-szimpatizánsok kedvenc sapkájában síró Kanye West is, akit Michelle Obama ölel át.

Rajtuk kívül látható még a klipbena kocsiját mosó Will Smith, Azealia BanksDr. Dre, P. Diddy, Snoop Dogg, Wiz Khalifa és JAY-Z, sőt még Michael Jackson is, úgyhogy érdemes nézegetni a videót, hátha rajtuk kívül is van még izgalmas szereplő.

Kiemelt kép: YouTube