Kylie Jenner és pasija közös interjúja olyan, mintha a Való Világ 9-et néznénk

Travis Scott fogékszere miatt nem tud beszélni, Kylie Jenner meg örül, ha pasija tudja, mi a kedvenc színe.

Kylie Jenner, aki közel egymilliárdos vagyonával majdnem lenyomta Mark Zuckerberget és pasija, az itthon csak viszonylag híres rapper Travis Scott öt hónappal közös gyerekük születése után közös interjút adtak a GQ-nak. Az élmény egészen hihetetlen, és ezek után tök felesleges leforgatni a Való Világ kilencedik szériáját. Helyette simán nézhetnénk ezt is minden este.

Nem az a kérdés, hogy Kylie Jenner közel egymilliárd dolláros vagyona valóban önerőből jött-e össze, hisz nem egy ismeretlen családból származik, és nem is az a kérdés, hogy tényleg teljesen őrültek-e az emberek, hogy pénzt gyűjtenek Jennernek, hogy valóban meglegyen a milliárdja. A kérdés inkább az, hogy Kylie Jenner vajon tényleg annyira érdekes, hogy a GQ újságírója egy embertelen hosszúságú interjúban beszélgessen vele arról, hogy miként jött össze rapper pasijával, aki 26 év alatt sem tanult meg artikulálni.

A GQ újságírója power couple-nek titulálja őket, aminek nincs nem kínos magyar megfelelője, ezért csak körülírni lehet, hogy ezek szerint Travis Scott és Kylie Jenner a modern idők legerőteljesebb és példaértékű celebpárja. Ezen mondjuk egészen sokan és talán jogosan akadtak ki főként Twitteren. Azok után meg pláne többen is dühösek lettek, miután meglátták a párról készült fotókat, illetve a GQ címlapját, amin a nagyon alulöltözött Kylie Jenner csupasz seggel ül a szépen felöltözött öltönyös pasija ölében, miközben egy héttel ezelőtt még konszolidált üzletasszonyként mosolygott a Forbes címlapján.

Travis Scott tényleg olyan, mint egy átlagos reality-szereplő, még a GQ is a következőt írja róla:

Travis csapata jóval kisebb. Csak a menedzsere jött vele – aki az egész fotózás alatt a laptopján dolgozott – és egy zacskó, amiben szag alapján Kalifornia legdurvább füve lehet. Két felvétel között csak fejét lehajtva kóricál össze-vissza, csak egy fal, vagy egy fotóslámpa állítja meg néha és küldi más irányba. Olyan, mint a 90-es évek Microsoft-képernyővédője.


Ha bárkit is érdekel, hogy Travis Scott – akit egyébként Jacques Berman Websternek hívnak – és Jenner miként jöttek össze, az most nagyon örülhet, mert az interjúban azt is elmondták, hogy a Coachellán találkoztak, ami Scott egyik turné-helyszíne volt, a második randijuk pedig gyakorlatilag abból állt, hogy Jenner úgy döntött, elkíséri őt turnéja következő állomásaira. Mindez egyébként április végén történt, kilenc hónappal azelőtt, hogy közös gyerekük, Stormi Webster megszületett.

Bár a tényleg embertelenül hosszú interjú is tartalmaz érdekes részeket, a GQ csinált egy videót is kettejükkel, ahol Kylie Jenner 23 kérdést tesz fel pasijának, hogy kiderüljön, mennyire ismerik egymást. Nekünk ebből leginkább az derült ki – már azon túl, hogy fogékszere miatt egy szót sem lehet érteni abból, amit a rapper próbál mondani –,

hogy ezek ketten két cuki huszonéves, akik abban mérik kapcsolatuk erősségét, hogy tudják, mi a másik kedvenc színe és étele.

Akinek nincs energiája végignézni a videót, mert már elég Való Világot látott, és ez egészen hasonló ahhoz, annak elmondom, hogy a lényeg körülbelül annyi, hogy Travis Scott több mint egy év együttjárás után sem tudja, hogy hívják csaja kutyáit, de azt sem, hogy szüleinek mi a keresztneve. Azt viszont ügyesen kitalálta, hogy Kylie Jenner fogkeféje rózsaszín. Mint a világon élő nők 98%-ának.

Kiemelt kép: Instagram